Μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Το Profilt’r Concealer Instant Retouch της σειράς Fenty Beauty By Rihanna γίνεται ένα με την επιδερμίδα και λειτουργεί πολλαπλά, καλύπτοντας πλήρως σακούλες, κοκκινίλες και καφέ κηλίδες γύρω από τα μάτια – σας διαβεβαιώ για την άριστη αποτελεσματικότητά του, μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση σε διαφορετικές συνθήκες.

 

Η κρεμώδης, ανθεκτική στον ιδρώτα σύνθεσή του προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει το πρόσωπο, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Κυκλοφορεί σε 50 αποχρώσεις και συμπληρώνει το foundation, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά.

 

 

Προσωπικά προτιμώ την απόχρωση 340, που ταιριάζει στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου. Επιπλέον ατού, η λειτουργική συσκευασία του, που επιτρέπει τη χρήση του οποιαδήποτε στιγμή και με διευκολύνει αφάνταστα στα συχνά ταξίδια μου εντός και εκτός Ελλάδος.

 

 

Tip: Εφαρμόστε το με τα δάχτυλα και ταμπονάρετέ το σε φυσικό φως πριν από το foundation, για φυσικό αποτέλεσμα. Αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr.

 

 

Για να μπορέσετε να δείτε αυτό το youtube video παρακαλώ αποδεχτείτε τα cookies

Privacy Settings

Tutorial video: Δείτε τη Rihanna να εφαρμόζει με μαλακό πινέλο το Profilt’r Concealer Instant Retouch της σειράς Fenty Beauty By Rihanna στην περιοχή κάτω από τα μάτια, «σβήνοντάς» το χαμηλά, μέχρι το τελείωμα της μύτης της.