netflix-update-οι-5-νέες-κυκλοφορίες-της-άνοιξης-138329

Η αλήθεια είναι ότι η ζωή μας δεν θα ήταν η ίδια χωρίς το Netflix, γενικά αλλά και ειδικά. Αυτές τις μέρες, που οι ώρες είναι ατελείωτες, οι πλατφόρμες streaming μοιάζουν με όαση στην έρημο, που κάνει τη μυθοπλασία πραγματικότητα και το αντίστροφο. Ταινίες, σειρές, reality shows, stand ups και πολλά άλλα ευφάνταστα θεάματα μας κρατάνε συντροφιά και εμείς με τη σειρά μας «ρουφάμε» το ένα επεισόδιο μετά το άλλο.

Αν λοιπόν νιώθετε πως τα έχετε δει όλα, η Vogue παρουσιάζει τις 5 νέες πολυαναμενόμενες  κυκλοφορίες του Netflix που θα γεμίσουν τα βράδια σας ρομαντισμό, χιούμορ και περιπέτεια:

Netflix Update: Οι 5 νέες κυκλοφορίες της Άνοιξης-1
©Netflix
1/5
Native Share

1. Uncorked (27 Μαρτίου)

Ο Elijah (Mamoudou Athie) δουλεύει με τον πατέρα του (Courtney B. Vance) στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Το πρόβλημα; Αντί να θέλει να την αναλάβει αποκτά μία κρυφή επαγγελματική φιλοδοξία: να γίνει σομελιέ. Παρακολουθεί μαθήματα, ταξιδεύει στο Παρίσι και ταυτόχρονα αναρωτιέται αν το να ακολουθείς τα όνειρά σου σημαίνει να αφήνεις πίσω όσους αγαπάς. Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Prentice Penny, γνωστός για το Insecure, μας προσφέρει μεγάλες δόσεις χιούμορ και τροφή για σκέψη.

Netflix Update: Οι 5 νέες κυκλοφορίες της Άνοιξης-2
©Netflix
2/5
Native Share

2. Sergio (17 Aπριλίου)

Ένας από τους πιο αγαπητούς διπλωμάτες των Ηνωμένων Εθνών, ο Sérgio Vieira de Mello (Wagner Moura), γίνεται ο πρωταγωνιστής στη συναρπαστική βιογραφική ταινία του Greg Barker. Με φόντο τις συνέπειες της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ, το έργο πραγματεύεται την πραγματική ιστορία της αποστολής που τον έφερε στη Βαγδάτη και αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες των διεθνών σχέσεων.

Netflix Update: Οι 5 νέες κυκλοφορίες της Άνοιξης-3
©Netflix
3/5
Native Share

3. Extraction (24 Aπριλίου)

Ο νέος ρόλος του Chris Hemsworth τον βρίσκει να υποδύεται έναν απεσταλμένο της μαύρης αγοράς που προσλαμβάνεται για να βρει τον γιο ενός μεγάλου εγκληματία που έχει απαχθεί. Η ταινία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Sam Hargrave και υπογράφεται σεναριακά από τον βετεράνο του σινεμά Joe Russo. Τα γυρίσματα έγιναν μεταξύ Ινδίας, Μπαγκλαντές και Ταϊλάνδης και υπόσχονται ένα υψηλής αισθητικής θρίλερ.

Netflix Update: Οι 5 νέες κυκλοφορίες της Άνοιξης-4
©Netflix
4/5
Native Share

4. Hollywood (1 Μαΐου)

Αμέσως μετά το The Politician το Netflix φιλοξενεί ξανά τον Ryan Murphy σε μία σειρά-ωδή στον κινηματογράφο. Τα επτά επεισόδια της σειράς ακολουθούν μία ομάδα φιλόδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών που προσπαθούν να αναδειχθούν στο Hollywood του 1940. Ο Darren Criss πρωταγωνιστεί μαζί με πολλούς άλλους αγαπημένους ηθοποιούς, όπως Patti LuPone, Holland Taylor, Laura Harrier και Jeremy Pope.

Netflix Update: Οι 5 νέες κυκλοφορίες της Άνοιξης-5
©Netflix
5/5
Native Share

5. The Eddy (8 Μαΐου) 

Σε σενάριο Jack Thorne και με συμμετοχή στη σκηνοθεσία του Damien Chazelle, αυτή η μουσική σειρά των οκτώ επεισοδίων αναμένεται να γίνει must-see. Ο André Holland και η Amandla Stenberg πρωταγωνιστούν ως ένας Αμερικανός ιδιοκτήτης τζαζ κλαμπ μπαμπάς με την κόρη του, που αναδεικνύουν το πολυπολιτισμικό Παρίσι με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη σύνθεση των αγγλικών, γαλλικών, αραβικών και της ιδιαίτερης μουσικής.

Διαβάστε επίσης | Οι 9 σειρές του Netflix που αξίζει να δείτε

Ανακαλύψτε ιδέες και tips όσο μένετε σπίτι στο Vogue.gr.