αποκατάσταση-ενυδάτωση-λείανση-h-reparative-moisture-emul-322943
©iS Clinical

Για να είναι υγιής και λαμπερή, η επιδερμίδα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα κάθε μέρα, ειδικά δε το καλοκαίρι που εκτίθεται σε περισσότερους κινδύνους. Η «στρατηγική της νίκης» είναι μία και κρύβεται στην επανορθωτική κρέμα Reparative Moisture Emulsion της iS Clinical, ενισχυμένη με το Copper Tripeptide Growth Factor, που έχει κλινικά αποδειχθεί ότι μειώνει τα σημάδια της γήρανσης διεγείροντας τη σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες, ενώ αυξάνει τη συσσώρευση των πρωτεϊνών σε ενδεχόμενους τραυματισμούς από διάφορες αιτίες. Παράλληλα, ένας αποκλειστικός συνδυασμός φιλικών ενζύμων (Extremozymes) βοηθά στην προστασία από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, οι γλυκοζαμινογλυκάνες αυξάνουν τη σφριγηλότητα και την ανθεκτικότητα, ενώ το φυσικό ένζυμο Superoxide Dismutase 0.5% απορροφά με ασφάλεια τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, καταπολεμά τη φωτογήρανση, αποκαθιστά τις κυτταρικές βλάβες και προστατεύει από μελλοντικές. Και δεν είναι μόνο αυτά! Η σύνθεση είναι μελετημένη ώστε να αποτελεί εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ.

Αποκατάσταση, ενυδάτωση, λείανση: H Reparative Moisture Emulsion της iS Clinical τα συνδυάζει όλα-1
©iS Clinical

Λίγες εφαρμογές αρκούν για να δείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη σε βάθος, με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ορατά μειωμένες και τη λάμψη να επανέρχεται. Η Reparative Moisture Emulsion της iS Clinical ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στα λιπαρά και τα ευαίσθητα, και ήρθε η ώρα να τη συμπεριλάβετε στο νεσεσέρ σας!

* Τις θεραπείες και τα προϊόντα της iS Clinical θα τα βρείτε σε επιλεγμένα δερματολογικά κέντρα, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

MHT