Dionisis Andrianopoulos
Dionisis Andrianopoulos
Dionisis Andrianopoulos

Daily routine: Ποιες είναι οι καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας μας

Η Vogue βρίσκει τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου και παραθέτει έναν οδηγό για ένα λαμπερό πρόσωπο.

Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι επιτακτική και έχει άμεση σχέση με τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Σήμερα, χάρη στις νέες έρευνες στο χώρο της ομορφιάς, τα προϊόντα με νέες, εξειδικευμένες τεχνολογίες μας προσφέρουν λύσεις σχεδόν για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας μας. Όπως μας τονίζουν οι ειδικοί, όλα ξεκινούν με ένα σωστό καθαρισμό, ο οποίος μπορεί να γίνει είτε με ένα νερό micellaire είτε με ένα υγρό σαπούνι προσώπου. Ωστόσο, για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και συνδυαστικά. Το επόμενο βήμα είναι ένας ορός αντιγήρανσης, και αφού απορροφηθεί πλήρως, μια ενυδατική κρέμα- ανάλογα με το πόσο ξηρό είναι το κάθε δέρμα. Άλλος ένας σύμμαχος μας είναι οι μάσκες που μπορούν να μείνουν στο δέρμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο του προσώπου είναι η περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια, καθώς η κούραση και το πέρασμα του χρόνου αφήνουν αισθητά τα σημάδια τους. Οι κρέμες ματιών μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ, βάζοντας μια μικρή ποσότητα ταμποναριστά. Όσο για τις λεπτές γραμμές, μια ειδική συσκευή μασάζ σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας προϊόν, σας χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς και μια ευχάριστη αίσθηση.


©Chanel

L’ Eau Micellaire, Chanel | Attica @ Golden Hall


©The Body Shop

Revitalising Facial Massager, The Body Shop | thebodyshop.gr


©Shiseido

White Lucent Overnight Cream & Mask, Shiseido | atticabeauty.gr


©Nuxe

Detoxifying- Glow Mask, Nuxe | Στα φαρμακεία


©La Prairie

Skin Caviar Eye Lift, La Prairie | atticabeauty.gr


©Lancôme

Génifique Microbiome Serum, Lancôme | atticabeauty.gr


©Jurlique

Herbal Recovery Signature Moisturizing Cream, Jurlique | Στα φαρμακεία


©Grown Alchemist

Hydra+ Oil- Gel Facial Cleanser, Grown Alchemist | atticabeauty.gr

Scroll to Top