αυθεντική-ομορφιά-μια-πρωτοβουλία-γι-101231
©Getty Images

Το Dove καταρρίπτει για άλλη μια φορά το στερεότυπο της τελειότητας, με τη νέα  παγκόσμια καμπάνια του “#ΔείξτεEμάς#” και πρωταγωνίστριες αληθινές γυναίκες, χωρίς καμία ψηφιακή παραμόρφωση. 170 γυναίκες από 35 χώρες ποζάρουν στο φακό 125 φωτογράφων από όλο τον κόσμο, στο μεγαλύτερο άλμπουμ φωτογραφιών (5.000) σε συνεργασία με τα πρακτορεία Getty Images και GirlGaze. Όλες κλήθηκαν να αναδείξουν την προσωπική τους δυναμική και τον καλύτερό τους εαυτό,  φιλοσοφία που πρεσβεύει η μάρκα από τη στιγμή της ίδρυσής της.

Αυθεντική ομορφιά: Μια πρωτοβουλία για τις γυναίκες-1
©Photographer: Masego Morulane
Αυθεντική ομορφιά: Μια πρωτοβουλία για τις γυναίκες-2
©Photographer: Darah Ghanem
Αυθεντική ομορφιά: Μια πρωτοβουλία για τις γυναίκες-3
©Photographer: Hind Bouqartacha

Σε αυτό το πλαίσιο, το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing αλλά και όλα τα αφρόλουτρα Dove με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και με ισορροπημένο pH φροντίζουν καθημερινά την επιδερμίδα, σεβόμενα το μικροβίωμά της.

Αυθεντική ομορφιά: Μια πρωτοβουλία για τις γυναίκες-4
©Dove

Τι  σημαίνει αυτό; Το σώμα μας φιλοξενεί εκατομμύρια μικροοργανισμούς που συνυπάρχουν αρμονικά όταν βρίσκονται σε ισορροπία. Έτσι συμβαίνει και στην επιδερμίδα μας. Το μικροβίωμα είναι η ζωντανή προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας, που τα Dove αφρόλουτρα σέβονται και φροντίζουν. Στα συν όλων των προϊόντων, το ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχουν, συνώνυμο της φροντίδας  Dove που προσφέρει στην επιδερμίδα  την περιποίηση που χρειάζεται, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή!

MHT