h-mac-cosmetics-greece-υψώνει-τη-φωνή-του-προγράμματος-viva-glam-320361

Η MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα και γιορτάζει τα 30 χρόνια δράσεων, ανακοινώνοντας τη στήριξή της σε δυο Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας με μια σημαντική δωρεά. Η Θετική Φωνή και η Aegean Rebreath ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εμβληματική μάρκα makeup και παρουσιάζουν το κοινό τους όραμα και τη δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον. Highlight της σημαντικής προσπάθειας της MAC, η ταινία μικρού μήκους με κεντρική ηρωίδα την κορυφαία ελληνίδα Pop Star Ελένη Φουρέιρα, που παρουσιάζει με ένα δημιουργικό αφήγημα τον σκοπό και τις αξίες του VIVA GLAM.

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα-1

H όμορφη ιστορία του προγράμματος VIVA GLAM της MAC με όχημα το iconic κραγιόν που έχει μεταμορφώσει τη βιομηχανία ομορφιάς και έχει δωρήσει πάνω από 520 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 92 χώρες παγκοσμίως, επηρεάζοντας θετικά αμέτρητες ζωές, γίνεται 30 ετών και συνεχίζει δυναμικά το έργο του με ακόμη περισσότερες δράσεις. Με βασικούς πυλώνες την ισότητα των φύλων και τη σεξουαλική, φυλετική και περιβαλλοντική συνείδηση, το Viva Glam παρουσιάζει τέσσερεις εμβληματικές αποχρώσεις κραγιόν, VIVA HEART, VIVA EQUALITY, VIVA EMPOWERMENT, VIVA PLANET, τα έσοδα από την αγορά των οποίων διατίθεται αποκλειστικά για καλό σκοπό, αφού επιστρέφει το 100% της αξίας του σε τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για την προώθηση ίσων δικαιωμάτων και ενός υγιούς  μέλλοντος για Όλες τις Ηλικίες, Όλες τις Φυλές και Όλα τα Φύλα.

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα-2

Εστιάζοντας σε δύο από τους πολύ σημαντικούς πυλώνες, τη διαφορετικότητα για το Viva Heart και το περιβάλλον για το Viva Planet, η MAC επιλέγει και στηρίζει τη Θετική Φωνή, που δραστηριοποιείται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS και το Aegean Rebreath που φιλοδοξεί τη μείωση των αποβλήτων, ενθαρρύνοντας την ανακύκλωση των θαλάσσιων απορριμμάτων ακολουθώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα-3

Στο πλαίσιο των δράσεων που παρουσιάστηκαν, η MAC ενισχύει τα κέντρα πρόληψης και Σεξουαλικής Υγείας, Checkpoints της Positive Voice, ενώ υιοθετεί το νησί των Σπετσών εφαρμόζοντας ένα ολιστικό και καινοτόμο πρόγραμμα για τη βελτίωση της θαλάσσιας και παράκτιας ζώνης του νησιού μαζί με το Aegean Rebreath. Παράλληλα, το εμβληματικό πρόγραμμα επιστροφής BACK TO MAC που μετρά πάνω από 30 χρόνια αφοσίωσης στον πλανήτη συνεχίζει την πορεία του και ενδυναμώνεται, προτρέποντας τους καταναλωτές να συνεχίσουν να επιστρέφουν τις άδειες συσκευασίες προιόντων καθαρές στα καταστήματα MAC, για ανακύκλωση. Προσεχώς οι χαρατηριστικοί πράσινοι κάδοι θα βρίσκονται και στις Σπέτσες παροτρύνοντας την τοπική κοινότητα να γίνει μέρος της λύσης για ένα πιο όμορφο αύριο.

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα-4

«Το Viva Glam αποτελεί ένα θεσμό που αποδεικνύει ότι η MAC δεν απλώς ένα makeup brand, αλλά ξεπερνάει τα σύνορα και μάχεται με υπευθυνότητα για υψηλές αξίες, όπως η ισότητα, η ελευθερία και το περιβάλλον. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε να στηρίξουμε δυο Οργανισμούς, όπως το Aegean Rebreath και η Θετική Φωνή, που δραστηριοποιούνται για την υλοποίηση σπουδαίων έργων σε δυο πυλώνες πολύ σημαντικούς και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε σύμμαχο και συνοδοιπόρο την Ελένη Φουρέιρα για να φωνάξουμε ακόμη πιο δυνατά τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο μέλλον» Σοφία Μουσδράκα, MAC Brand Director.

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα-5

Η εκκίνηση του προγράμματος στην Ελλάδα γίνεται φέτος με μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα και πρωταγωνίστρια την κορυφαία Ελληνίδα Pop Star, Ελένη Φουρέιρα. Το μοναδικό αυτό spot δεν είναι απλώς μια ταινία makeup, αλλά μια ηχηρή δήλωση, μια ωδή στην αγάπη, την αυθεντικότητα, τη δικαιοσύνη και την ευθύνη απέναντι στον πλανήτη μας. Εμπνευσμένο από την ιστορία του VIVA GLAM και την δυναμική προσωπικότητα της Ελένης, τη γλώσσα του σώματος και το λόγο, η ταινία αυτή μας συστήνει τον κόσμο του “VIVA GLAM” και φωνάζει «Viva Heart! Viva Equality! Viva Empowered! Viva Planet! ».

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα-6

MHT