sergenormant/ Instagram
sergenormant/ Instagram
sergenormant/ Instagram

Μήκος κύματος: Ποιο κούρεμα να επιλέξετε το καλοκαίρι

Η Vogue εμπνέεται από χαρακτηριστικά celebrity looks και παρουσιάζει ένα οδηγό για κάθε μήκος.

Ο ερχομός του καλοκαιριού είναι μια καλή αφορμή για αλλαγές στο look μας και ειδικά στα μαλλιά. Είτε ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, είτε έχετε το δικό σας χαρακτηριστικό στυλ, παρακάτω η Vogue εμπνέεται από χαρακτηριστικά celebrity looks και παρουσιάζει ένα οδηγό για κάθε μήκος.


Kerry Washington
©kerrywashington/ Instagram

Pixie cut

Με σημείο αναφοράς τα κοντά κουρέματα των Kerry Washington και Halle Berry (όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Oscars το 2002), με μακριές φράντζες και πιο κοντά στο πάνω και στο πίσω μέρος, το pixie cut είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αλλά και θαρραλέα looks. Η σεζόν επιβάλλει ανέμελο styling, με τη φράντζα να πέφτει ανάλαφρα στο πλάι. Αν θέλετε να πετύχετε το απόλυτο pixie, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στη ροκ μεταμόρφωση της Zoë Kravitz.

 


Zoe Kravitz
©zoeisabellakravitz/ Instagram

Irina Shayk
©harryjoshhair/ Instagram

Το καρέ

Ένα κούρεμα που φτάνει συνήθως στο γραμμή του σαγονιού, φαίνεται πως έχει τη τιμητική του φέτος. Στο κόκκινο χαλί οι Irina Shayk και η Charlize Theron έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα αυστηρά, άψογα στυλιζαρισμένα καρέ τους. Την πιο μακριά εκδοχή του καρέ αποθέωσε πρόσφατα η ηθοποιός Julia Roberts, η οποία δείχνει τη προτίμησή της στο ανάλαφρο wavy look.

 


Julia Roberts
©sergenormant/ Instagram

Gisele Bundchen
©gisele/ Instagram

Extra length

Αν αποφεύγετε τις ριζικές αλλαγές και δεν είστε έτοιμες να αποχωριστείτε τα εντυπωσιακά μακριά μαλλιά, το διαχρονικό στυλ της Gisele και το αξιοζήλευτο look της Sarah Jessica Parker αποτελούν πηγή έμπνευσης. Το μυστικό είναι η υγιής όψη, η οποία επιτυγχάνεται με ειδικά προϊόντα, αλλά και με συχνές επισκέψεις στον κομμωτή σας.

 


Sarah Jessica Parker
©sergenormant/ Instagram
Scroll to Top