η-πρωινή-φροντίδα-που-ξυπνά-την-επιδερ-223492
©Elemis

Εκτός από τον χρόνο που περνάει, οι παράγοντες που στρεσάρουν καθημερινά την επιδερμίδα -ρύπανση, μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας, έκθεση στο μπλε φως των υπολογιστών και έλλειψη ύπνου- επηρεάζουν τη φυσική δυνατότητά της για επιδιόρθωση, προκαλώντας ερεθισμούς και αποσυντονίζοντας τα κύτταρα. Αποτέλεσμα, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, θαμπάδα, ανομοιόμορφος τόνος και απώλεια ελαστικότητας. Λύση όμως υπάρχει. Και τη δίνει η νέας γενιάς ενυδατική κρέμα Pro-Collagen Morning Matrix, «αδελφή» της πολύ επιτυχημένης ProCollagen Overnight Matrix.

Η ειδικά μελετημένη σύνθεση περιέχει το ενεργό αντιοξειδωτικό συστατικό Padina Pavonica Ferment που αποκαθιστά τα επίπεδα ενυδάτωσης και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, το Turmeric Curcuma Longa που προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, ένα μείγμα μικροφυκών που δρα ενάντια στα σημάδια του στρες και την ορατή γήρανση, καθώς και ιαπωνική Artemisia Capillaris για προστασία από τις επιπτώσεις του μπλε φωτός. Με αναζωογονητική αίσθηση και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, απλώνεται ομοιόμορφα και λειτουργεί μεταξύ των πολλαπλών στρωμάτων του, χαρίζοντας ενυδάτωση που διαρκεί.

Η πρωινή φροντίδα που ξυπνά την επιδερμίδα-1
©Elemis

Άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου ο απαραίτητος ορατός όγκος αποκαθίσταται, οι λεπτές γραμμές και οι γραμμές έκφρασης λειαίνονται, τα ζυγωματικά ανορθώνονται. Εφαρμόστε την το πρωί μετά τον καθαρισμό με το Pro-Collagen Cleansing Balm και συνδυάστε την το βράδυ με το Pro-Collagen Overnight Matrix για καλύτερα αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν περιέχει σιλικόνη, ενώ το γυάλινο βάζο της είναι ανακυκλώσιμο.

MHT