η-τόνια-σωτηροπούλου-αποκαλύπτει-τα-μ-231707
©Yiorgos Kaplanidis @ This Is Not Another Agency

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε με μια μόνο λέξη το ελληνικό καλοκαίρι, θα ήταν ελευθερία και αν το ζωγραφίζαμε με ένα μόνο χρώμα, θα ήταν το απόλυτο μπλε. Το καλοκαίρι μας είναι λουσμένο στο φως. Έχει πάθος, θετική ενέργεια από τον εκτυφλωτικό ήλιο, ένταση και μια ανεπιτήδευτη ομορφιά, όπως ακριβώς και η Τόνια Σωτηροπούλου, μια γυναίκα με μεσογειακή λάμψη που γοητεύει χωρίς να προσπαθεί. Effortless και δυναμική, εκπέμπει πάντα ηρεμία και αισιοδοξία,  αποτελώντας για εμάς την απόλυτη ambassador του ελληνικού καλοκαιριού.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η πρέσβειρα της σειράς Chroma Absolu της Kérastase στην Ελλάδα, καθώς τα πλούσια καστανά μαλλιά της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ένα από τα πιο βασικά asset της εμφάνισής της. Το βαθύ χρώμα τους λάμπει ακόμα περισσότερο κάτω από το φως του καλοκαιριού. Πώς διατηρείται όμως αναλλοίωτο και λαμπερό από την ταλαιπωρία που προκαλεί το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος;

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερά καστανά μαλλιά στη Vogue Greece-1
©Yiorgos Kaplanidis @ This Is Not Another Agency

Η Τόνια Σωτηροπούλου, έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων της Vogue Greece και απάντησε όλες τις ερωτήσεις μας για τέλεια μαλλιά, για όλα όσα έχει πάντα στο νεσεσέρ της, αλλά και για όλα όσα σημαίνει για εκείνη το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο φακός της Vogue Greece ακολούθησε την Τόνια Σωτηροπούλου κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της για το πιο μαγικό καλοκαιρινό πάρτυ. Μαζί της φυσικά ο Σταμάτης Καραΐσκος, Hair Expert, Kαλλιτεχνικός Διευθυντής της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος & Ιδιοκτήτης του Sadhu Hair. Ο ίδιος δημιούργησε δύο εντυπωσιακά χτενίσματα στα λαμπερά καστανά μαλλιά της, ένα με εντυπωσιακές μπούκλες και ένα πιο καλοκαιρινό wet look, με την βοήθεια των προϊόντων της σειράς Chroma Absolu της Kérastase, που διατήρησαν το ζωντανό καστανό χρώμα των μαλλιών της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερά καστανά μαλλιά στη Vogue Greece-2
©Yiorgos Kaplanidis @ This Is Not Another Agency

Λίγο πριν το party, η Τόνια Σωτηροπούλου μας αποκάλυψε την αγαπημένη της παραλία στην Ελλάδα, την καλοκαιρινή ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ, και τα σχέδιά της για φέτος. Φυσικά άνοιξε το καλοκαιρινό νεσεσέρ της και μας έδειξε step by step, όλα τα προϊόντα της σειράς Chroma Absolu της Kérastase, που χρησιμοποιεί για να προστατεύει το βαθύ καστανό χρώμα των μαλλιών της, ακόμα και το καλοκαίρι που ταλαιπωρείται περισσότερο λόγω της έκθεσης στον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερά καστανά μαλλιά στη Vogue Greece-3
©Yiorgos Kaplanidis @ This Is Not Another Agency

Φυσικά δεν παραλείψαμε να κάνουμε τις πιο στοχευμένες μας ερωτήσεις για την προστασία των μαλλιών μας, στον Hair Expert, Kαλλιτεχνικό Διευθυντή της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος & Ιδιοκτήτη του Sadhu Hair Σταμάτη Καραΐσκο, ο οποίος μας αποκάλυψε πως οι γυναίκες πλέον πειραματίζονται περισσότερο με το χρώμα των μαλλιών τους, αλλά και με το κούρεμά τους. Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγουν, ο στόχος είναι το ζωντανό λαμπερό χρώμα. «Οι περισσότερες έχουν ευαισθητοποιηθεί σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών τους και λόγω της κλιματικής αλλαγής, που πλέον είναι ορατή. Ειδικά με την έκθεση στον ήλιο, αλλά και με τις τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούν στα μαλλιά τους. Θέλουν να είναι υγιή, όπως τα φυσικά», περιγράφει καθώς επιμελείται το χτένισμα της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερά καστανά μαλλιά στη Vogue Greece-4
©Yiorgos Kaplanidis @ This Is Not Another Agency

Οι συχνές βαφές μπορούν να αλλοιώσουν την ποιότητα της τρίχας. Τον ρωτήσαμε, λοιπόν, πώς τα επανορθώνει η Chroma Absolu της Kérastase.

«Είναι μια καινοτόμος σειρά για βαμμένα μαλλιά, που επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, αναδομώντας, ενυδατώνοντας και σταθεροποιώντας το χρώμα έως έξι εβδομάδες – ειδικά σε δύσκολα και ευαίσθητα χρώματα, όπως τα χάλκινα, τα καστανά που κοκκινίζουν και τα ξανθά που κιτρινίζουν», εξηγεί. «Στο παρελθόν υπήρχαν διαφορετικές σειρές για αναδόμηση, ενυδάτωση και διατήρηση του χρώματος. Η Chroma Absolu συνδυάζει όλες αυτές τις δράσεις και ταυτόχρονα μειώνει το φριζάρισμα και δρα αντιοξειδωτικά».

Η σειρά Chroma Absolu της Kérastase περιλαμβάνει δύο Bain Chroma Respect, το κοντίσιονερ Fondant Cica Chroma, τη μάσκα αναζωογόνησης Masque Chroma Filler, τον θερμοπροστατευτικό ορό Sérum Chroma Thermique, το Soin Acide Chroma Gloss που αναδομεί και «σφραγίζει» τη λάμψη και τη Masque Vert Chroma Neutralisant , η οποία βοηθά τα καστανά μαλλιά που αποκτούν με τα λουσίματα κόκκινους τόνους να διατηρούν το χρώμα μέχρι την επόμενη βαφή. Προστέθηκαν όλα στο καλοκαιρινό νεσεσέρ των Vogue editors.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το Island Private House.

MHT