κοντά-almond-square-ποιο-σχήμα-ταιριάζει-καλύτε-190229
©Getty Images

Το nail art μπορεί να έχει εξελιχθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια, με τις beauty addicts να δοκιμάζουν στα νύχια τους τα πιο τολμηρά σχέδια, χρώματα και trends, αλλά η αλήθεια είναι πως, ανεξαρτήτως τάσεων, τα περιποιημένα άκρα ήταν πάντα στη μόδα. Το γαλλικό μανικιούρ, οι nude αποχρώσεις, το κλασικό μαύρο αλλά και το ζωηρό κόκκινο είναι μερικές από τις πιο διαχρονικές και safe επιλογές για να βάψετε τα νύχια σας όλη τη διάρκεια του χρόνου, ωστόσο το παιχνίδι παίζεται τόσο στο μήκος, όσο και στο σχήμα. Για παράδειγμα, ένα τετράγωνο ή οβάλ σχήμα μπορεί να αλλάξει όλο το aesthetic του μανικιούρ και φυσικά να προσδώσει κομψότητα ή πιο edgy χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το γούστο σας λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε και το ανάλογο σχήμα με τα επικρατέστερα αυτής της σεζόν να βρίσκονται παρακάτω:

Τετράγωνα νύχια

Ένα από τα πιο κλασικά σχήματα στο μανικιούρ και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα των nail experts τις προηγουμένες δεκαετίες, το square shape είναι ακόμα στη μόδα αλλά στην πιο κοντή εκδοχή του. Ωστόσο, λόγω του τετράγωνου σχήματός του και των pointy γωνιών, το συγκεκριμένο θα ταίριαζε καλύτερα σε λεπτά και μακριά νύχια.

Κοντά νύχια

View this post on Instagram

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Για όσες λατρεύουν τα κομψά και διακριτικά νύχια, το στρογγυλό σχήμα και το κοντό μήκος είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι chic, passe-partout και τέλεια για neutral manicures.

Almond nails

Tα οβάλ νύχια είναι η πιο σωστή επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα δάχτυλά τους να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Είναι ελαφρώς μυτερά στην άκρη και ενδείκνυνται για half-french μανικιούρ ή ευφάνταστο nail art.

Ballerina

Τα νύχια ballerina είναι κάτι ανάμεσα στα almond και τα τετράγωνα. Το μήκος τους διατηρείται κάπου στη μέση και πλέον φαίνεται να είναι η αγαπημένη τάση των νεότερων γενιών. Αν θέλετε να τα κάνετε να δείχνουν πιο εντυπωσιακά, μπορείτε να τα μακρύνετε λίγο και να παίξετε με glittery μανικιούρ.

Διαβάστε επίσης | 5 εύκολα tips για να φορέσετε τις σκιές σας όπως η Dua και η Bella

MHT