μαc-viva-glam-η-rosalia-πρωταγωνιστεί-στη-νέα-καμπάνι-150258
©MAC Cosmetics

Ομορφιά: Δεν έχουμε καλύτερο από το να βλέπουμε νέους καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα να συνεργάζονται με διεθνή brands για καλό σκοπό. Η πολύ αγαπημένη μας Rosalía, η 27χρονη τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη, που βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται, επιστρατεύει το πάθος και τη δύναμη που τη διακατέχουν και βάζει τη σφραγίδα της σε μία πρωτοβουλία που προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο.

ΜΑC Viva Glam: Η Rosalía πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για καλό σκοπό-1
©MAC Cosmetics

Βραβευμένη με GRAMMY και Latin GRAMMY βραβεία, η νεαρή τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις με τη MAC για το λανσάρισμα του πιο φλογερού limited-edition MAC VIVA GLAM κραγιόν, που φέτος γιορτάζει 26 χρόνια συνολικής δωρεάς των εσόδων του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρωτοβουλία της MAC από το 1994, με σκοπό τη δημιουργία ενός υγιούς μέλλοντος, με ίσα δικαιώματα για όλους. Κάθε ευρώ της τιμής πώλησης του VIVA GLAM Lipstick υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙΑ+, καθώς επίσης και ατόμων που πάσχουν από HIV/AIDS, ενώ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Είναι τιμή να είσαι το πρόσωπο του VIVA GLAM 26  και να υπερασπίζεσαι έναν σκοπό προσιτό σε όλους, που υποστηρίζει τη μοναδικότητα και δίνει πίσω το 100% της τιμής πώλησής του», δήλωσε η Rosalía όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει ούσα η νέα MACτιβίστρια.

ΜΑC Viva Glam: Η Rosalía πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για καλό σκοπό-2
©MAC Cosmetics

«Είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ασύγκριτη Rosalía, η οποία θα δώσει άλλο αέρα στη φετινή MAC VIVA GLAM καμπάνια. Πέρα από υπέροχη φωνή και πολυπόθητο στιλ, η Rosalía διαθέτει μια έμφυτη, βαθιά ανάγκη να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως», σημειώνει ο John Demsey, Chairman του  MAC VIVA GLAM FUND & Executive Group President του ομίλου Estée Lauder Companies.

Το νέο κραγιόν VG26 θα είναι διαθέσιμο από 24/9 σε όλα τα σημεία πώλησης MAC, καθώς και ηλεκτρονικά εδώ.

Διαβάστε επίσης | MAC x Teyana Taylor: Η πολυαναμενόμενη συνεργασία έρχεται στην Ελλάδα

MHT