πώς-να-αποκτήσετε-πιο-πυκνά-φρύδια-οι-make-u-139103
©Backstage Fashion, Beauty, Womenswear, summer 2020, Paris, Isabel Marant

Μια από τις τάσεις που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος είναι τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρυδιών – στην πραγματικότητα, τα statement bushy φρύδια αποτελούν σήμερα την beauty σφραγίδα σε ένα καθημερινό λουκ. Εάν δεν ήσασταν αρκετά τυχεροί για να γεννηθείτε με τα φρύδια της Cara Delevigne, το μακιγιάζ μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα. Η Charlotte Tilbury, η Gucci Westman, η Wendy Rowe, ο Dick Page και ο Daniel Martin μοιράζονται τα μυστικά τους για να δημιουργήσετε τα τέλεια φρύδια που φαίνονται φυσικά.

Dick Page

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια; Οι make up artists μοιράζονται τα μυστικά τους-1
©Crayon Sourcils Naturels de Shiseido

«Ξεκινώ με το βούρτσισμα των φρυδιών μου προς τα  πίσω, πριν εφαρμόσω κάποιο χρώμα στις πάνω τρίχες και στη συνέχεια βουρτσίζω τις τρίχες και γεμίζω πάλι το υπόλοιπο φρύδι με ελαφρές πινελιές χρώματος χρησιμοποιώντας ένα eyeliner brush. Προσωπικά προτιμώ κρεμώδεις συνθέσεις, αν και ένα μολύβι μπορεί να κάνει τη δουλειά.  Για μια πιο έντονη εμφάνιση και για να το διατηρήσω στη θέση του, χρησιμοποιώ brow powder και στη συνέχεια εφαρμόζω τζελ».

Natural eyebrow pencil, Shiseido

Wendy Rowe

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια; Οι make up artists μοιράζονται τα μυστικά τους-2
©Effortless Brow Definer de Burberry, en Sepia

«Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει την εμφάνιση ελαφρώς πλουσιότερων φρυδιών. Χρησιμοποιώ ένα μολύβι όπως το Effortless Eyebrow Definer της Burberry και γεμίζω απαλά τα φρύδια μου για να δημιουργήσω ένα πιο πυκνό αποτέλεσμα.  Απλώς γεμίζω τα κενά ανάμεσα στις πάνω και κάτω τρίχες προς την κατεύθυνση που μεγαλώνουν. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ρεαλιστικό – κανείς δεν θα ξέρει ότι είναι μακιγιάζ. Τα μοντέλα πάντα με ρωτούν ποια προϊόντα χρησιμοποιώ για να έχουν ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα»

Effortless Brow Definer, Burberry (Sepia)

Charlotte Tilbury

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια; Οι make up artists μοιράζονται τα μυστικά τους-3
©Mascara pour sourcils Legendary Brows de Charlotte Tilbury

«Ο χρυσός κανόνας είναι να χρησιμοποιώ μια απόχρωση που είναι πιο ανοιχτή από το φυσικό σας χρώμα, ώστε να μοιάζει με τα πραγματικά φρύδια σας. Βουρτσίζω τις τρίχες προς τα πάνω, προς την φυσική κατεύθυνση της ανάπτυξης τους και φαίνονται αμέσως πυκνότερες. Το μυστικό βρίσκεται στο να τις βουρτσίσετε σε μικρές ομάδες, καθώς οι πολλές τρίχες σε αυτό το λεπτό απλικατέρ του πινέλου θα επιμηκύνουν, θα καλύψουν και θα βάψουν τα φρύδια, ακόμα και τις μικρότερες τρίχες ».

Legendary Brows eyebrow mascara, Charlotte Tilbury

Gucci Westman

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια; Οι make up artists μοιράζονται τα μυστικά τους-4
©Mascara pour sourcils Legendary Brows de Charlotte Tilbury

«Η ιαπωνική μάρκα Suqqu που αγαπώ έχει λανσάρει ένα υγρό στυλό, ιδανικό για να γεμίσει τα φρύδια σας. Η άκρη του είναι εξαιρετικά λεπτή, γεγονός που κάνει το αποτέλεσμα πιο αυθεντικό. Το σημαντικότερο είναι να βουρτσίζετε τις τρίχες για ένα φυσικό αποτέλεσμα»

Eyebrow Liquid Pen, Suqqu

Daniel Martin

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια; Οι make up artists μοιράζονται τα μυστικά τους-5
©Diorshow Brow Styler, crayon sourcils ultra-précision de Dior

«Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να κάνετε μικρές, γρήγορες κινήσεις με ένα σκληρό μολύβι σε αντίθεση με ένα τζελ ή σκόνη, για να γεμίσετε τις αραιές περιοχές στο φρύδι, χωρίς να το ορίσω τελείως»

Diorshow Brow Styler, ultra-precision eyebrow pencil by Dior

Read more at Vogue.fr

MHT