πυκνά-φρύδια-οι-τάσεις-της-νέας-χρονιά-206426
©Meghan Roche/Instagram

Το κεφάλαιο φρύδια είναι σίγουρα προσωπικό για τον καθένα, αφού ο στόχος είναι να τονίζουν σωστά το βλέμμα και να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Πάντα όμως υπάρχουν brow trends που μπορούν να μας εμπνεύσουν και να διαφοροποιήσουν έστω και λίγο το στυλ των φρυδιών. Πριν από λίγους μήνες είδαμε την Bella Hadid να επαναφέρει στο προσκήνιο τα πολύ λεπτά φρύδια των 90s. Τα πλούσια φρύδια όμως διατηρούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Την άνοιξη του 2022 μέσα από τα catwalks βλέπουμε μια επιστροφή στη φυσική ομορφιά, οπότε και τα πυκνά φρύδια είναι ξανά τάση, με σταρ όπως η Lily Collins και η Dua Lipa, να επιμένουν στα natural brows.

Τα πλούσια φρύδια έχουν φυσικά τα μυστικά ομορφιάς τους για να διατηρούνται καλοσχηματισμένα και περιποιημένα. Αυτή την σεζόν βλέπουμε έντονα φρύδια, φυσικά, πολύ μακριά, αλλά και με πιο έντονες άκρες. Η Vogue συγκέντρωσε τις τάσεις από τα catwalks.

Πυκνά φρύδια: Οι τάσεις της νέας χρονιάς για έντονο βλέμμα-1
©pixelformula

Τα φυσικά φρύδια

Αν θέλετε να πετύχετε τα φυσικά φρύδια που είδαμε στο show του Louis Vuitton, τότε αφήστε το τσιμπιδάκι στην άκρη. Τα πλούσια natural brows, δεν θέλουν περίγραμμα, ούτε τονίζονται με μολύβι, για να διατηρούν αυτό το φυσικό εφέ. Αφήστε τα για έξι εβδομάδες να μεγαλώσουν χωρίς να αφαιρέσετε ούτε μια τρίχα και μόλις επανέλθουν στο φυσικό σχήμα τους, μπορείτε απλά να τονίσετε λίγο το τόξο των φρυδιών.

Πυκνά φρύδια: Οι τάσεις της νέας χρονιάς για έντονο βλέμμα-2
©Chanel

Τα μακριά φρύδια

Αφήστε τα φρύδια σας στο φυσικό τους μήκος και μην αφαιρείτε τις άκρες. Τα μακριά φρύδια μπορούν να φτάνουν ακόμα και στην εξωτερική γωνία των ματιών και σίγουρα αναδεικνύουν το βλέμμα, αφού πλαισιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πυκνά φρύδια: Οι τάσεις της νέας χρονιάς για έντονο βλέμμα-3
©Schiaparelli

Πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια

Στην συλλογή του οίκου Schiaparelli,  τα φρύδια των μοντέλων ήταν πυκνά αλλά και τονισμένα με μολύβι και brow gel, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το σχήμα τους. Αυτό αποδεικνύει πως πλούσια φρύδια δεν σημαίνει απαραίτητα και natural εφέ.

View this post on Instagram

A post shared by NINA RICCI (@ninaricci)

Φρύδια με ατημέλητες άκρες

Ο οίκος Nina Ricci προτείνε πλούσια αλλά πιο messy φρύδια, με τις μικρές τριχούλες στην αρχή και το τελείωμα των φρυδιών να πετούν ατημέλητα, θυμίζοντας τα feathery brows που βλέπουμε συχνά σε πολλές Instagrammers.

Διαβάστε επίσης | Octopus haircut: Το κούρεμα του 2022 δίνει όγκο στα μαλλιά

MHT