το-βλέμμα-ζωντανεύει-ξανά-115250
©La Prairie

Τα μάτια έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια εμφάνιση, καθορίζοντάς την, ανάλογα με το πόσο τονισμένα είναι ή όχι με το μακιγιάζ, κάτι που όμως δεν αρκεί για να αναδείξει την ομορφιά τους αν δεν έχει προηγηθεί η σωστή περιποίηση με τα εξειδικευμένα γι’ αυτή την ευαίσθητη περιοχή προϊόντα. Ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας 10.000 φορές καθημερινά και οι 22 μύες τους βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, με αποτέλεσμα τα βλέφαρα να βαραίνουν, να περιορίζεται η ελαστικότητα και να κάνουν την εμφάνισή τους οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Τη λύση δίνει για άλλη μια φορά η La Prairie, αξιοποιώντας στο έπακρο τα οφέλη του χαβιαριού, παρουσιάζει το Skin Caviar Eye Lift, έναν αναζωογονητικό και τονωτικό ορό με μοναδικά αποτελέσματα.

Το βλέμμα ζωντανεύει ξανά-1
©La Prairie

Βασισμένος στις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών, ανορθώνοντας και συσφίγγοντάς την. Τo Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie που βρίσκεται στην καρδιά του αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό που μεταμορφώνει την επιδερμίδα. Χάρη στους καινοτόμους αλγόριθμους που χρησιμοποίησαν οι επιστήμονες της La Prairie για τη μελέτη του πριν κυκλοφορήσει, ανακάλυψαν πως με τη συχνή χρήση του τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, τα άνω βλέφαρα πιο σφριγηλά, τα κάτω πιο λεία, οι γραμμές και οι ρυτίδες στο λεγόμενο “πόδι της χήνας” αισθητά μειωμένες, το ίδιο οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα.

Το βλέμμα ζωντανεύει ξανά-2
©La Prairie

Το Skin Caviar Eye Lift, διαθέτει μία μοναδική συσκευασία (αναγνωρισμένη πατέντα της La Prairie), που ενώνει τις δύο συνθέσεις με την πίεση μιας αντλίας – οι πέρλες χαβιαριού στο ένα δοχείο και το γαλάκτωμα στο άλλο. Μαζί προσφέρουν άμεση αίσθηση αναζωογόνησης και σύσφιξης.

Το βλέμμα ζωντανεύει ξανά-3
©La Prairie

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα μία δόση Skin Caviar Eye Lift, ποσότητα αρκετή για τη φροντίδα της περιοχής. Απλώστε το με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις από την εσωτερική γωνία του ματιού κατά μήκος του κάτω βλεφάρου έως την εξωτερική και σε ολόκληρο το περίγραμμα. Ιδανικά ολοκληρώστε με τη Skin Caviar Luxe Eye Cream για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα.