σταματήστε-το-χρόνο-και-απολαύστε-την-174584
©La Prairie

Όταν η φθορά που φέρνει ο χρόνος στην επιδερμίδα αρχίζει να γίνεται ορατή, μόνο με δυναμική παρέμβαση μπορεί κανείς να καταπολεμήσει ή ακόμα και να αναστρέψει την κατάσταση. Αυτό ακριβώς ήταν και το όραμα του Ελβετού γιατρού Dr Paul Niehans, ο οποίος στην αναζήτηση της διαχρονικής ομορφιάς παρενέβη δυναμικά εκεί που υπήρχε ανάγκη με την αποκλειστική κυτταρική θεραπεία το 1931, ώστε οι λειτουργίες της επιδερμίδας να τονωθούν και η αναγέννηση να έρθει σε πολλά επίπεδα. Οι αρχές της φιλοσοφίας του απλές: Ελβετική ταυτότητα, πολυτέλεια και καινοτομία. Αυτή την πλούσια κληρονομιά της La Prairie αντανακλά και η ανανεωμένη συλλογή Platinum Rare της, που προσφέρει άμεσα λείο δέρμα, νεανική λάμψη και σφριγηλότητα.

Σταματήστε το χρόνο και απολαύστε την πιο λαμπερή σας επιδερμίδα-1
©La Prairie

Ενσωματώνοντας την αποκλειστική τεχνολογία πλατίνας και σε συνδυασμό με το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie, τα προϊόντα της συλλογής προστατεύουν τα βασικά κύτταρα αναβαθμίζοντας την επικοινωνία μεταξύ τους, ενισχύουν το μηχανισμό επανόρθωσης του φυσικού DNA και ενθαρρύνουν τη βέλτιστη λειτουργία του. Τα προϊόντα που περιλαμβάνει η πολυτελής συλλογή είναι η λοσιόν μετά τον καθαρισμό, Platinum Rare Cellular LifeLotion που λειαίνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα, o ορός ματιών Platinum Rare HauteRejuvenation Eye Elixir και η κρέμα ματιών Platinum Rare HauteRejuvenation Eye Cream που στοχεύουν στις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα γύρω από τα μάτι, ο ορός προσώπου Platinum Rare Haute–Rejuvenation και η αντιγηραντική κρέμα Platinum Rare HauteRejuvenation Cream που προσφέρει ενέργεια και λάμψη.

Σταματήστε το χρόνο και απολαύστε την πιο λαμπερή σας επιδερμίδα-2
©La Prairie

Στυλοβάτης της συλλογής, η ολοκαίνουργια εντατική θεραπεία διάρκειας ενός μήνα Platinum Rare HauteRejuvenation Protocol που ενεργοποιεί την επιδερμίδα χάρη σε ένα μείγμα μορίων σηματοδότησης που λειτουργούν ως αυξητικοί παράγοντες μαζί με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας La Prairie Platinum MultiPeptide και το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα.

Σταματήστε το χρόνο και απολαύστε την πιο λαμπερή σας επιδερμίδα-3
©La Prairie

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τρία ισχυρά φιαλίδια που χρησιμοποιούνται κατά διαστήματα τέσσερις φορές το χρόνο ώστε το δέρμα να ισορροπεί ανάμεσα σε κάθε χρήση. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως κάθε ένα από τα φιαλίδια που διαρκούν δέκα ημέρες το ένα, αποτελείται από δυο θαλάμους για την προστασία της ακεραιότητας των δυο διαφορετικών συνθέσεων. Όταν λοιπόν το φιαλίδιο τοποθετείται στην αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst, ενώνονται αρμονικά και χαρίζουν μια μεταξένια σύνθεση που εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, αγκαλιάζει το δέρμα όπως ένα αόρατο πέπλο και αναζωογονεί τα κύτταρα. Θα λατρέψετε την ιριδίζουσα φόρμουλα της, τη γεμάτη υφή της, αλλά και το κομψό άρωμα της, ενώ ο υψηλός σχεδιασμός τους θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας. Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται, οι ρυτίδες μειώνονται, το οβάλ του προσώπου βελτιώνεται και νέες προοπτικές λάμψης αποκαλύπτονται. Υιοθετήστε τη στην καθημερινή σας ρουτίνα και κατακτήστε την ομορφιά!

Σταματήστε το χρόνο και απολαύστε την πιο λαμπερή σας επιδερμίδα-4
©La Prairie

Γνωστή για την καινοτομία της αλλά και το πρωτοποριακό πνεύμα της, ο ελβετικός οίκος πολυτελούς περιποίησης La Prairie παρουσιάζει την εντατική θεραπεία αναζωογόνησης Platinum Rare HauteRejuvenation Protocol:

Aνακαλύψτε περισσότερα στο laprairie.com

Advertisement