το-2-σε-1-serum-για-πλούσια-φρύδια-και-βλεφαρί-245012
©Augustinus Bader

Τίποτα δεν κάνει το πρόσωπο να δείχνει ανανεωμένο και νεανικό όσο το υγιές βλέμμα, που οφείλεται όχι μόνο στην εσωτερική λάμψη, αλλά και στην ισορροπία των στοιχείων που το «καδράρουν» – φρύδια και βλεφαρίδες. Για τη φροντίδα των οποίων ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Γιατί μόλις έφτασε το The Eyebrow and Lash Enhancing Serum του οίκου Augustinus Bader που ενισχύει και θρέφει τον θύλακα της τρίχας, εξασφαλίζοντας μακρύτερα, πιο γεμάτα φρύδια και βλεφαρίδες.

Το 2 σε 1 serum για πλούσια φρύδια και βλεφαρίδες-1
©Augustinus Bader

Εμπλουτισμένος με το πατενταρισμένο σύμπλοκο TFC8 –γνωστό για την ικανότητά του να μετατρέπει τα ισχυρά βασικά σκευάσματα σε έξυπνες προσαρμοστικές φόρμουλες, χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεση από φυσικά αμινοξέα, βιταμίνες υψηλής ποιότητας και συνθετικά μόρια–, αυτός ο 100% vegan ορός περιλαμβάνει επίσης Red Winter Algae, που προλαμβάνει την τριχόπτωση, Βiotin, που υποστηρίζει την πυκνότητα των τριχών, εκχυλίσματα Roselle και Safflower, που μειώνουν τις φλεγμονές και το οξειδωτικό στρες, και υαλουρονικό οξύ, που ενισχύει τη δομή της κερατίνης.

Το 2 σε 1 serum για πλούσια φρύδια και βλεφαρίδες-2
©Augustinus Bader

Πιο συγκεκριμένα, ο ορός αυτός κλειδώνει την υγρασία στην τρίχα και αποτρέπει τη ζημιά από τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορούν να επιβραδύνουν τον φυσικό κύκλο ανάπτυξής της. Σχετικές κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει με ακρίβεια ότι το πάχος των βλεφαρίδων αυξήθηκε κατά 40%, το μήκος τους κατά 34% και η καμπυλότητά τους κατά 75%, ενώ το πάχος των φρυδιών αυξήθηκε κατά 55%. Από τη μεριά των χρηστών, το 100% συμφώνησαν ότι είδαν ορατά αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, το 98% παρατήρησαν ότι οι βλεφαρίδες τους έγιναν πιο γεμάτες και το 96% ότι τα φρύδια τους ήταν ορατά πιο πλούσια και γραμμωμένα. Στα ατού του, η έξυπνη 2 σε 1 εφαρμογή, καθώς για να απλώνεται και στις δύο περιοχές διαθέτει μια πλατιά πλευρά για τα φρύδια και μια πιο λεπτή για εφαρμογή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Εφαρμόστε το πρωί και βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα.

Το 2 σε 1 serum για πλούσια φρύδια και βλεφαρίδες-3
©Augustinus Bader

Τα προϊόντα Augustinus Bader θα τα βρείτε στα παρακάτω σημεία:

Tzouma Clinic by Dr. Anastasia Tzouma, For Better Skin Clinic by Dr. Fotini Bageorgou, MSH Clinic by Dr. Margarita Vergolia, Heaven on Earth Kifisia, Ma Cherie (Kifisia, Kolonaki, Glyfada, Psychiko), ΤΑΤΟΪ Club, ANAPNOē Spa at Abaton Island Resort & Spa Crete, Don Barber & Groom Kolonaki.

MHT