το-ice-facial-της-bella-hadid-116753
©bellahadid/ instagram

Μετά από 40 ώρες πτήσης και δεκάδες φωτογραφήσεις, η Bella Hadid επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες στη βάση της, τη Νέα Υόρκη, και δίπλα στον αγαπημένο της makeup artist και φίλο, Sam Visser. Η πρώτη της στάση δεν ήταν σε κάποιο spa αλλά στη κουζίνα του σπιτιού της.

«Η Bella είχε μόλις επιστρέψει από ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο και χρειαζόταν να αναζωογονηθεί πριν την επόμενη φωτογράφηση της», εξηγεί ο Visser. «Χρησιμοποιώντας ένα παγάκι και κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο, το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, ενώ καταπραΰνει το πρήξιμο και τους ερεθισμούς».

Το ice facial της Bella Hadid-1
©bellahadid/ instagram

Ο Visser κάνει ‘ice facials’, όπως τα αποκαλεί, προκειμένου να σμιλεύσει τις γωνίες του προσώπου, κάνοντας μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία. Παρόλο που η Hadid δεν το έχει ανάγκη, στο video που ανέβασε στο Instagram έκανε μασάζ με ένα παγάκι στη γραμμή του σαγονιού, ανοδικές κινήσεις στο σημείο των ζυγωματικών και γύρω από τα μάτια. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς και τις ενοχλητικές σακούλες κάτω από τα μάτια.

Για ένα ολοκληρωμένο, πραγματικό λαμπερό look, ο Visser χρησιμοποίησε ένα μείγμα από primer και λίγο foundation, καθώς και το highlighter Diorskin Nude Luminizer Shimmering Glow Powder στην απόχρωση Golden Pink. «Το ice facial είναι σημαντικό πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ, καθώς μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ λιγότερο προϊόν στην επιδερμίδα, η οποία είναι ήδη λαμπερή και υγιής».

Read more at vogue.com

MHT