Τι γεύση έχει η ελευθερία; Ζουμερή σαν βατόμουρο, γλυκιά σαν καρύδα, έντονη όπως η βανίλια Bourbon. Το νέο άρωμα Libre Berry Crush του Yves Saint Laurent αποτυπώνει ακριβώς αυτή τη γεύση μέσα από απροσδόκητα συστατικά που συνθέτουν το πιο παιχνιδιάρικο ελιξίριο.
Η Vogue Greece προσκάλεσε την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου να δημιουργήσει ένα γλυκό με έμπνευση τα συστατικά του Libre Berry Crush. Φυσικά η Κλέλια Ανδριολάτου μπήκε αμέσως στο ρόλο της οικοδέσποινας και ετοίμασε μια pavlova με φρέσκα βατόμουρα. Η εμπειρία ήταν αληθινά απολαυστική με την Κλέλια να αφήνεται ελεύθερη και να ταξιδεύει στην παιδική της ηλικία, όταν μαγείρευε με τη γιαγιά της, μιλώντας για τη δύναμη των γεύσεων να ξυπνούν συναισθήματα. Έτσι και ένα άρωμα μπορεί να συνδεθεί με μια στιγμή ή ένα πρόσωπο που θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας. Η ηθοποιός θυμήθηκε το γλυκό που δοκίμασε στο πρόσφατο ταξίδι της στη Ρώμη, και αποκάλυψε το γλυκό που θα ετοίμαζε για την αγαπημένη της Cate Blanchett.

«Berry-kissed! Μια γεύση από το πιο ζουμερό βατόμουρο και το αγαπημένο μου ροζκόκκινο χρώμα. Με κάνει να ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται!», λέει η Κλέλια Ανδριολάτου στη Vogue Greece μυρίζοντας το νέο YSL Libre Berry Crush και αφήνοντας την ψυχή της να ταξιδέψει.

Καθώς χτυπά τη σαντιγί, καβουρντίζει την καρύδα και διακοσμεί με φρέσκα και αποξηραμένα βατόμουρα, νιώθει όλο και πιο έντονα αυτή την μοναδική αίσθηση ελευθερίας να ξεδιπλώνεται. Είναι η ίδια αίσθηση που γεννά το νέο Libre Berry Crush με τη φρουτώδη και λουλουδάτη σύνθεση, που αποπνέει καθαρότητα και ζεστασιά. Ένα άρωμα-μνήμη, ξεσηκωτικό και σαγηνευτικό όπως η ελευθερία, με έντονο αποτύπωμα.

Video
Video: Babis Petridis
Fashion editor: George Karapetis
Set Designer: Marie Cecile Inglesi
Makeup artist: Vivian Katsari @ Dtales
Hairstylist: Daniel Babek @ 10 Artists Management
Sound engineer: Vasilis Athanasas
Fashion assistant: Lydia Koidi
Special thanks to One & Only Aesthesis Luxury Resort for hosting the shoot.
Photos
Photographer: Spiro Stergiou
Fashion editor: George Karapetis
Set Designer: Marie Cecile Inglesi
Makeup artist: Vivian Katsari @ Dtales
Hairstylist: Daniel Babek @ 10 Artists Management
Fashion assistant: Lydia Koidi
Special thanks to One & Only Aesthesis Luxury Resort for hosting the shoot.
ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΚΡΕΠ, GIVENCHY. ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 9250 RABANNE, ATTICA. ΠΙΑΤΕΛΑ VILLEROY & BOCH, STONEWARE ΣΕΙΡΑ MANUFACTURE TRAVERTINE, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.




