στιγμές-ευεξίας-μυστικά-ομορφιάς-με-ε-99729
©Shutterstock

Κάτω από το ντους νιώθετε το νερό να καθαρίζει το σώμα και να απομακρύνει τις έγνοιες από το νου σας. Σε αυτή την προσωπική στιγμή τα αρώματα των αφρόλουτρων πλημμυρίζουν το χώρο και ενισχύουν την απόλαυση. Αντλώντας έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς  γυναικών από όλο τον κόσμο, το Dove βάζει την υπογραφή του σε αυτήν την προσωπική στιγμή με τις νέες συνθέσεις της σειράς Nourishing Secrets. Πρωταγωνιστές τα εξωτικά αρώματα από πράσινο τσάι matcha, γάλα βρώμης, μέλι, καρύδα και λωτό, σε συνδυασμό πάντα με ¼ ενυδατική κρέμα, συνώνυμο της φροντίδας Dove.

Φυσική αναζωογόνηση

Στιγμές ευεξίας: Μυστικά ομορφιάς με εξωτικά αρώματα-1
©Dove

Tο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά πράσινο τσάι matcha και τα άνθη sakura από την Ιαπωνία είναι βασικά συστατικά της σειράς Dove Awakening Ritual, που περιλαμβάνει  αφρόλουτρο, ενυδατική λοσιόν σώματος, αναζωογονητικό αποσμητικό σε roll-on και spray  και αρωματική κρέμα χεριών.

Μεθυστικός συνδυασμός

Στιγμές ευεξίας: Μυστικά ομορφιάς με εξωτικά αρώματα-2
©Dove

Οι Σκανδιναβές μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς τους, που βασίζονται στις αναζωογονητικές και ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και την επανορθωτική δράση του γάλακτος βρώμης, και τα δύο συστατικά του αφρόλουτρου και της λοσιόν σώματος Dove Indulging Ritual.

Άρωμα Ανατολής

Στιγμές ευεξίας: Μυστικά ομορφιάς με εξωτικά αρώματα-3
©Dove

Πιστές στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους, οι γυναίκες στην Ινδία χρησιμοποιούν το έλαιο καρύδας και το έλαιο αμυγδάλου που τώρα περιλαμβάνονται και στις συνθέσεις της σειράς Dove Restoring Ritual. Εκτός από την κρέμα και τη λοσιόν σώματος σε μορφή spray, σ’ αυτήν προστίθεται ένα αποσμητικό σε spray και roll-on, ένα κρεμοσάπουνο σε συσκευασία με αντλία και ανταλλακτικό και μια κρέμα χεριών.

Λάμψη μεταξιού

Στιγμές ευεξίας: Μυστικά ομορφιάς με εξωτικά αρώματα-4
©Dove

Φυσικό ενυδατικό, το γάλα ρυζιού πρωταγωνιστεί στα ιαπωνικά προϊόντα περιποίησης και στη σειρά Dove Glowing Ritual, που περιλαμβάνει επιπλέον εκχύλισμα άνθους λωτού. Αυτή εμπλουτίζεται τώρα με τo αρωματικό κρεμοσάπουνο σε συσκευασία με αντλία και ανταλλακτικό, που αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και μεταξένια.

MHT