25-χρόνια-fendi-baguette-με-ένα-extra-λαμπερό-show-στη-νέα-υόρ-240904
©Getty Images

O Kim Jones και η Silvia Venturini Fendi, ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για να διοργανώσουν το πιο λαμπερό party, αφιερωμένο φυσικά στην Fendi Baguette bag, που φέτος γιορτάζει τα 25 της χρόνια. Μια τσάντα που όπως δηλώνει και η Fendi, “προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλουμε από τη μόδα, χαρά στους ανθρώπους”.

25 χρόνια Fendi Baguette με ένα extra λαμπερό show στη Νέα Υόρκη-1
©Getty Images

Στη front row του show βρεθηκαν οι πιο πιστές φαν της Fendi Baguette, οι Kim Kardashian, Kate Moss, Naomi Watts και φυσικά η Sarah Jessica Parker. Άλλωστε η Fendi Baguette είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Νέα Υόρκη, σχεδόν υπήρξε χαρακτήρας του Sex & The City, γι’ αυτό και ο Kim Jones επέλεξε να παρουσιάσει εκεί αυτό το επετειακό show. Φυσικά η συλλογή έκρυβε και πολλές συνεργασίες έκπληξη. Ο οίκος Fendi συνεργάστηκε με τον οίκο Tiffany & Co., συστήνοντας τις diamond Baguettes αλλά και τις Baguettes bags στο iconic γαλάζιο χρώμα της Tiffany & Co.

25 χρόνια Fendi Baguette με ένα extra λαμπερό show στη Νέα Υόρκη-2
©Getty Images

Ο Kim Jones προσκάλεσε και τον Marc Jacobs να σχεδιάζει μια συλλογή για την επέτειο της Fendi Baguette, παίζοντας με το FendiRoma logo σε tracksuits, τζάκετ, τζιν και streetwear. “Ο Marc είναι πολύ fresh και σύγχρονος” εξήγησε ο Kim Jones δηλώνοντας πως έδωσε απόλυτη ελευθερία στον Jacobs.

Στο show είδαμε και τη Linda Evangelista, πρόσωπο του οίκου Fendi, με μια κάπα στην γαλάζια Tiffany απόχρωση και μια silver Baguette bag. Τα slip φορέματα επέστρεψαν, αλλά με έντονα χρώματα αυτή τη φορά.

25 χρόνια Fendi Baguette με ένα extra λαμπερό show στη Νέα Υόρκη-3
©Getty Images

Κατά τη διάρκεια της συλλογής, η Baguette εμφανίστηκε σε κάθε μέγεθος και κάθε εκδοχή, ακόμα και σαν προέκταση των ρούχων ή σαν τσέπη σε cargo φούστες και παλτό.

25 χρόνια Fendi Baguette με ένα extra λαμπερό show στη Νέα Υόρκη-4
©Getty Images

Το σίγουρο είναι πως και με αυτή την συλλογή ο Kim Jones δείχνει πως οι fashion συνεργασίες που ταράξουν τα νερά της μόδας, είναι πλέον η προτεραιότητα του οίκου Fendi.

25 χρόνια Fendi Baguette με ένα extra λαμπερό show στη Νέα Υόρκη-5
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Σε αυτά τα 2 sneakers αξίζει να επενδύσετε το φθινόπωρο 2022

MHT