5-πράγματα-που-πρέπει-να-ξέρετε-για-την-aymel-273950
©Getty Images

Η Aymeline Valade είναι το απόλυτο french girl: cool, ανεπιτήδευτη, χωρίς την ανάγκη να δείχνει τέλεια και με τον je ne sais quoi αέρα μια γνήσιας Γαλλίδας. Το μόντελ και ηθοποιός φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Μαΐου με την Καθημερινή, στο πανέμορφο νησί της Σύρου, φορώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Vogue συγκέντρωσε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε.

Την ανακάλυψαν στα 15, ενώ έκανε skate στη Νίκαια της Γαλλίας. Ωστόσο επέλεξε να σπουδάσει δημοσιογραφία και επικοινωνία, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Τα αγαπημένα της labels είναι τα The Row και Haider Ackermann, καθώς έχουν την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια που αναζητά και η ίδια στο στυλ της.

Το skincare μυστικό της για καθαρό δέρμα χωρίς ακμή, είναι να τρίβει το πρόσωπό της με λεμόνι, αφήνοντάς το για 5′ λεπτά.

Δεν θα την δείτε ποτέ χωρίς κοσμήματα, καθώς είναι αυτή η θηλυκή της λεπτομέρεια για να ισορροπεί τα ανδρόγυνα looks της.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που φωτογραφίζεται για τη Vogue Greece, αφού ήταν και η cover star του τεύχους Ιουλίου 2019, με την υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την Aymeline Valade-1
©Johan Sandberg