5-τάσεις-που-θα-είναι-για-πάντα-στη-μόδα-246656
©George Angelis/Shot by Gio

Σε μια χρονική στιγμή όπου τα trends εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, είναι σχεδόν αδύνατο να ορίσουμε αυτές τις τάσεις που θα αντέξουν στο χρόνο. Ο όρος τάση δηλώνει έτσι κι αλλιώς το εφήμερο. Ο στόχος άλλωστε δεν είναι να φτιάξουμε μια ακόμα λίστα με διαχρονικά κομμάτια όπως το μαύρο φόρεμα, αλλά να εστιάσουμε στα trends που πρωταγωνιστούν τώρα στα catwalks και το street style και θα παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα μας και τα επόμενα χρόνια.

Η Vogue συγκέντρωσε τις πάντα επίκαιρες τάσεις που αξίζουν την προσοχή σας.

Το κοστούμι

Τα suits έχουν κάνει μεγάλο comeback τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν περιορίζονται μόνο στο γραφείο. Αν επενδύσετε σε ένα κοστούμι, φροντίστε να έχει oversized γραμμή και ανάλαφρο ύφασμα για να μην προσθέτει όγκο στο σώμα.

5 τάσεις που θα είναι για πάντα στη μόδα-1
©George Angelis/Shot by Gio

To double denim

Ένα iconic look που έχουμε ταυτίσει με τα 00s, παραμένει όμως πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας. Το φθινόπωρο 2022 μπορείτε να ακολουθήσετε το denim on denim, συνδυάζοντας τζιν μάξι φούστα και πουκάμισο, για ένα fresh style.

5 τάσεις που θα είναι για πάντα στη μόδα-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το καρό πανωφόρι

Το μαύρο και το καμηλό παλτό ανήκουν σε αυτά τα essentials items μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας. Εξίσου διαχρονικό ρόλο όμως μπορεί να έχει και το καρό παλτό, που φέτος είναι μεγάλη τάση στο street style.

5 τάσεις που θα είναι για πάντα στη μόδα-3
©George Angelis/Shot by Gio

Οι ψηλές μπότες

Οι knee-high boots όπως και οι thigh-high έχουν επικρατήσει στις τάσεις τα τελευταία χρόνια και θεωρούνται κάθε χειμώνα το πιο hot shoe trend. Μπορείτε να υποκύψετε στην τάση, αφού αυτές οι μπότες θα είναι πάντα στη μόδα.

5 τάσεις που θα είναι για πάντα στη μόδα-4
©George Angelis/Shot by Gio

Τα slit leggings

Δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο από τα κολάν. Αν θεωρείτε αυτό το item υπερβολικά casual, μπορείτε να επιλέξετε τα slit leggings που φορούν όλες οι fashion insiders και κολακεύουν τα πόδια και την σιλουέτα. Ταιριάζουν και με sneakers και με loafers, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να έχει η εμφάνισή σας.

5 τάσεις που θα είναι για πάντα στη μόδα-5
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | 4 casual φθινοπωρινά look που θα αντιγράψουμε από το street style

MHT