αρχαιοελληνικά-σανδάλια-όλα-τα-σχέδι-277682
©Getty Images

Αν υπάρχει ένα essential κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και αποτελεί μια all-time classic επιλογή, αυτό σίγουρα είναι τα σανδάλια σε κάθε εκδοχή τους. Ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά sandal trends που έχουν την προσοχή μας το καλοκαίρι 2023, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και ευελιξία και είναι η πιο κομψή προσθήκη σε ένα effortless καλοκαιρινό look με chic αέρα και timeless αισθητική.

Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια βρίσκονται ανάμεσα στα items της γκαρνταρόμπας που δεν μπορούν να λείπουν από την καλοκαιρινή λίστα με τα essentials και έχουν την δύναμη να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση και να μετατρέψουν ένα απλό look σε εντυπωσιακό. Αποτελούν μια εύκολη λύση για καθημερινό styling και ένα staple που θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να είναι στη fashion scene.

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-1
©Instagram/Leonie Hanne

Το καλοκαίρι 2023 είδαμε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια με αρχαιοελληνική αισθητική να κυριαρχούν στα catwalks, από τις κλασικές εκδοχές με laces μέχρι λαμπερά σχέδια για βραδινά looks, που μπορούμε να συνδυάσουμε με τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα grecian sandals είναι η επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά και εύκολα με πολλά διαφορετικά στιλιστικά combos που μπορούν να αναδείξουν κάθε κομψό summer dressing.

Σε καθημερινές casual εμφανίσεις μπορείτε να το συνδυάσετε μαζί με λινά φορέματα σε λευκό ή μαύρο για να δημιουργήσετε τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks με ευελιξία. Για πιο βραδινές εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι σε metallic τόνους ή με λεπτομέρειες με studs ή glitter που θα συνδυαστούν εντυπωσιακά μαζί με romantic φορέματα σε ένα καλοκαιρινό party. Eπιπλέον μπορείτε να φορέσετε τα greek sandals μαζί με outfits με boho αισθητική, όπως ένα φόρεμα με κρόσσια ή ένα τοπ μαζί με τζιν σορτς που θα ταιριάξει μοναδικά μαζί με σχέδια σε metallic εκδοχές.

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-2
©Instagram/Maja Weyhe

Η Vogue συγκέντρωσε όλα τα κομμάτια που πρέπει να επενδύσουμε το καλοκαίρι 2023.

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-3
©Ancient Greek Sandals

Σανδάλια,Ancient Greek Sandals

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-4
©Valentino Garavani

Σανδάλια,Valentino Garavani

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-5
©The Row

Σανδάλια,The Row

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-6
©Jacquemus

Σανδάλια,Jacquemus

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-7
©Manebi

Σανδάλια,Manebi

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-8
©Callista Crafts

Σανδάλια,Callista Crafts

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-9
©Jimmy Choo

Σανδάλια,Jimmy Choo

Αρχαιοελληνικά σανδάλια: Όλα τα σχέδια για το καλοκαίρι 2023-10
©Tamaris

Σανδάλια,Tamaris

Διαβάστε επίσης | Η parisian chic τάση που ακολουθούμε τώρα