Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια αφορμή να δείξουμε αγάπη στον εαυτό μας, να αγαπήσουμε την κάθε πλευρά μας, να νιώσουμε κατανόηση και ενσυναίσθηση. Η Alex Consani, model of the year για το 2024, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια “Love me, Love me not” της Converse και μας παροτρύνει να μετατρέψουμε κάθε στιγμή σε party.

Η καμπάνια παρουσιάζει την Converse Valentine’s day συλλογή, με την Alex Consani να φοράει δύο hero pieces της συλλογής: τα κρεμ Chuck 70 hi και τα μαύρα δερμάτινα Chuck 70 De Luxe Heel Platform με ασημί studs. Η συλλογή περιλαμβάνει μοντέλα, όπως το παστέλ ροζ χαμηλό Chuck 70, το δερμάτινο Chuck Taylor De luxe Heel, και Lift Platforms που αναδεικνύουν το “Love me, Love me not” δίπολο. Όλα τα μοντέλα έχουν OrthoLite σόλα και συνοδεύονται από μια love–themed ετικέτα, ενώ η apparel σειρά βγαίνει με τα Valentine’s Day Boxy T–Shirt και Patch T–Shirts.

Ακολουθώντας το go–getter spirit της, η Converse δημιουργεί μια συλλογή για αυτούς που θέλουν να την αφιερώσουν στον εαυτό τους.
Ίσως το καλύτερο date για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είσαι εσύ και τα Chuck Taylor σου.