φούστες-οι-σωστοί-καλοκαιρινοί-συνδυ-228290
©Getty Images

Τόσο τα φορέματα όσο και οι φούστες, αποτελούν τα πρώτα items που ορίζουν το καθημερινό στυλ του καλοκαιριού. Το ενδιαφέρον μας τώρα στρέφεται στα skirt trends της σεζόν και τους συνδυασμούς-κλειδιά που θα ακολουθήσουμε, για κάθε περίσταση.

Οι φούστες είναι η βάση για να χτίσετε τις πιο θηλυκές καλοκαιρινές εμφανίσεις, αρκεί να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και τα σωστά τοπ για κάθε στυλ. Με ποιο τοπ θα φορέσετε τη λινή μίντι φούστα; Πώς θα κάνετε update στην πλισέ φούστα που ήδη έχετε και πώς θα συνδυάσετε την super hot micro skirt;

Την τελευταία λέξη έχουν φυσικά το street style και τα catwalks, που μας δίνουν όλες τις απαραίτητες ιδέες για τα everyday looks του καλοκαιριού με φούστες.

Από το γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους, ακολουθήστε τον οδηγό για να φορέσετε τις φούστες το καλοκαίρι 2022, σύμφωνα με τη Vogue.

Πλισέ φούστα και tank top

Η πλισέ μίντι φούστα υπάρχει σχεδόν σε κάθε γκαρνταρόμπα, για σοφιστικέ εμφανίσεις στο γραφείο. Το καλοκαίρι 2022 συνδυάστε την με το κλασικό λευκό tank top και high heels, για casual chic εμφανίσεις.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-1
©Getty Images

Micro skirt και μακρύ σακάκι 

Οι micro skirts αντικατέστησαν φέτος τις μίνι φούστες. Αν ψάχνετε τον ιδανικό συνδυασμό για να τις φοράτε εύκολα κάθε μέρα, επιλέξτε sneakers και ένα λινό μακρύ σακάκι.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-2
©Getty Images

Wrap skirt και σανδάλια 

Η φούστα παρεό που δένει και αγκαλιάζει το σώμα, συνδυάζεται με φλατ αρχαιοελληνικά σανδάλια και αυτόματα δημιουργείται το τέλειο summer chic look.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-3
©Altuzarra

Φλοράλ φούστα και T-shirt

Η φλοράλ φούστα είναι ένα αρκετά bold κομμάτι, οπότε αρκεί απλά ένα λευκό T-shirt και sneakers για να διατηρήσετε μια ισορροπία στο στυλ. Εναλλακτικά φορέστε prints για ένα εντυπωσιακό mix and match.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-4
©Getty Images

Ψηλόμεση φούστα και bra tops

Τα bra tops αποτελούν μια ακόμα μεγάλη τάση για το καλοκαίρι 2022, αρκεί να επιλέξετε μια ψηλόμεση φούστα για να τα συνδυάσετε.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-5
©Getty Images

Η μάξι φούστα με crop top

Οι maxi skirts μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο το καλοκαίρι 2022 και ταιριάζουν με crop tops, όπως είδαμε και στο show του Altuzarra.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-6
©Altuzarra

Tennis skirt και polo tops

Sporty chic και comfy, με δύο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-7
©Getty Images

Slip skirt και strappy heels

Τα δύο απαραίτητα items για ένα minimal sleek καθημερινό στυλ.

Φούστες: Οι σωστοί καλοκαιρινοί συνδυασμοί για κάθε στυλ-8
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | 7 jumpsuits για τα all day look του καλοκαιριού

MHT