γαλάζιο-είναι-τάση-και-το-χειμώνα-197084
©Acielle/Style du Monde

Πρώτα η Κοπεγχάγη, ύστερα το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, ανέδειξαν μια τάση που αν και δεν καταλάβαμε από την αρχή τη δυναμική της, τώρα βλέπουμε παντού και θέλουμε πάρα πολύ να δοκιμάσουμε. Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για κάποιο statement piece ή αξεσουάρ, αλλά για ένα χρώμα-κλειδί, το οποίο αναμένεται να φωτίσει όλα τα σύνολα του χειμώνα από εδώ και πέρα. Ο λόγος για το light blue, ή αλλιώς το γαλάζιο, τη ζωηρή απόχρωση που έχει εισβάλλει στη μόδα, κλέβοντας την καρδιά των stylers.

Στο πρόσφατο street style των εβδομάδων μόδας, το γαλάζιο ήταν πρωταγωνιστής των πιο ωραίων συνόλων. Είτε σε μονοχρωματικά φωτεινά σύνολα, είτε σαν μια πιο διακριτική προσθήκη με τη μορφή αξεσουάρ, το light blue κατάφερε να ξεχωρίσει, αποτελώντας την ίδια στιγμή και ιδανική βάση για color blocking σύνολα. Παλτό, σακάκια, μίνι φορέματα, παντελόνες και τοπ σε γαλάζιο χρώμα συνδυάστηκαν από τις πιο τολμηρές, αντί με μαύρα κομμάτια και αξεσουάρ, με items σε εξίσου ζωηρές αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο και το κίτρινο.

Το αποτέλεσμα; Chic look, με fresh χαρακτήρα και μοντέρνα διάθεση, προορισμένα να κάνουν τη διαφορά. Kαι φυσικά, δεν είπε κανείς πως πρέπει να φορέσετε total γαλάζιο για να υιοθετήσετε την τάση. Για αρχή, μπορείτε να δοκιμάσετε να εντάξετε την trending απόχρωση σε ένα μόνο μέρος των συνόλων σας, όπως για παράδειγμα, στα παπούτσια, τις τσάντες ή τις ζώνες. Αντίστοιχα, και τα στιλ που μπορείτε να δημιουργήσετε φορώντας γαλάζιο, ποικίλουν από punk, μέχρι girly, και προσαρμόζονται σε κάθε προσωπικό γούστο, αλλά και ηλικία. Το θέμα είναι να ξεφύγετε για λίγο από τη μονοτονία του μαύρου και να φέρετε ένα πιο «δροσερό» αέρα στα χειμερινά σας look.

Εμείς, για να σας βοηθήσουμε να εμπνευστείτε, καταγράψαμε παρακάτω τα πιο ωραία σύνολα με γαλάζιο twist:

Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-1
©Acielle/Style du Monde
Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-2
©Getty Images
Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-3
©Acielle/Style du Monde
Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-4
©Acielle/Style du Monde
Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-5
©Acielle/Style du Monde
Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-6
©Acielle/Style du Monde
Γαλάζιο: Είναι τάση και το χειμώνα-7
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Dr Martens & military μποτάκια: Πώς θα τα φορέσετε σαν fashion expert;

MHT