η-danai-giannelli-δημιουργεί-τα-effortless-chic-κοσμήματα-του-χε-201889
©Danai Giannelli

Η Δανάη Γιαννέλλη χρησιμοποιεί το κόσμημα σαν ένα μέσο έκφρασης, γι’ αυτό και κάθε κομμάτι έχει συναίσθημα και τη δική του μοναδική ταυτότητα. Οι δημιουργίες της είναι ντελικάτες και λεπτεπίλεπτες, χωρίς υπερβολές, σαν αυτή την τελική λαμπερή λεπτομέρεια που προσθέτουμε στην εμφάνισή μας και κάνει τη διαφορά. Τα πολύτιμα υλικά, η θηλυκότητα των σχεδίων και αυτή η χαλαρή πολυτέλεια που αποπνέουν, καθιστούν κάθε κόσμημα Danai Giannelli αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά.

Πλησιάζοντας προς τις γιορτές νιώθουμε όλο και πιο έντονα την ανάγκη να προσθέσουμε μια glam πινελιά στην εμφάνισή μας. Τα everyday κοσμήματα της Danai Giannelli, δεν βασίζονται σε πρόσκαιρες τάσεις, αλλά είναι τόσο διαχρονικά που θα τα κρατήσουμε για πάντα, χαρακτηρίζονται από μια απλότητα και μια ανεπιτήδευτη γοητεία και αποτελούν αληθινή επένδυση για το μπουντουάρ μας.

Η Danai Giannelli δημιουργεί τα effortless chic κοσμήματα του χειμώνα-1
©Danai Giannelli

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της Δανάης Γιαννέλλη, είναι πως σχεδιάζει με γνώμονα το layering, ώστε κάθε φορά να μπορούμε να συνδυάζουμε τα κοσμήματά της και με ένα διαφορετικό τρόπο, διαμορφώνοντας θηλυκά mix & match. Οι κομψοί σταυροί, τα τόσο αιθέρια λεπτά μενταγιόν με τις λεπτές αλυσίδες από ασήμι και χρυσό, οι πολύτιμοι λίθοι, τα so chic Κωνσταντινάτα και τα πολύ δημοφιλή Chromata bangles με το χρωματιστό νήμα, όλα μπορούν να φορεθούν τόσο ξεχωριστά, αλλά και να συνδυαστούν στο ίδιο look.

Σε αυτό το layering προσθέτουμε φέτος και τη νέα συλλογή The Beetles collection της Δανάης Γιαννέλλη, που αντλεί έμπνευση από τη φύση, ένα αγαπημένο στοιχείο της ταλαντούχας σχεδιάστριας. Η φύση και η απλότητά της πήραν μορφή ως σκαθάρια, σύμβολο της αναγέννησης, τα οποία διακόσμησε με πολύτιμους λίθους, διαμάντια, ζαφείρια, ρουμπίνια και με χρωματιστά νήματα και τα μεταμόρφωσε σε τυχερά pendants και βραχιόλια που στολίζουν το λαιμό και τον καρπό μας.

Η Danai Giannelli δημιουργεί τα effortless chic κοσμήματα του χειμώνα-2
©Danai Giannelli

Τα κοσμήματα από την The Beetles collection είναι unisex και μπορείτε να τα χαρίσετε στον εαυτό σας αλλά και στον σύντροφό σας. Άλλωστε βλέπουμε τα διακριτικά bracelets να συνδυάζονται πολύ αρμονικά με το ανδρικό ρολόι ή με μια λεπτή αλυσίδα, αποτελώντας ιδανικό δώρο για όλους αυτά τα Χριστούγεννα.

Η Danai Giannelli δημιουργεί τα effortless chic κοσμήματα του χειμώνα-3
©Danai Giannelli

Τα χειροποίητα κοσμήματα Danai Giannelli δίνουν την ελευθερία σε κάθε γυναίκα να ακολουθήσει τη διάθεσή της και να τα φορέσει με το δικό της μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας αυθόρμητα χρώματα αλλά και διαφορετικά υλικά. Οι συλλογές εκφράζουν μια αρμονία και μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα.

Η Danai Giannelli δημιουργεί τα effortless chic κοσμήματα του χειμώνα-4
©Danai Giannelli
Η Danai Giannelli δημιουργεί τα effortless chic κοσμήματα του χειμώνα-5
©Danai Giannelli
Η Danai Giannelli δημιουργεί τα effortless chic κοσμήματα του χειμώνα-6
©Danai Giannelli

Ανακαλύψτε τα κοσμήματα Danai Giannelli εδώ και στο Instagram 

MHT