η-farm-rio-boutique-στη-μύκονο-είναι-ένα-τροπικό-κατα-323970

Το νησί της Μυκόνου – ή αλλιώς ο απόλυτος προορισμός για island shopping – αποκτά μια tropical δόση με τα εγκαίνια της boutique του βραζιλιάνικου brand Farm Rio, το οποίο συνεχίζει τη διεθνή του επέκταση. Φημισμένο για τα πληθωρικά prints, τα πλούσια χρώματα και την μποέμ αισθητική, το Farm Rio πρόκειται να φέρει το χαρακτηριστικό βραζιλιάνικο στυλ του στα γραφικά σοκάκια των Κυκλάδων.

Το brand Farm Rio αγαπά τα χρώματα και το mix & match, αντλώντας έμπνευση από τη ζωντανή κουλτούρα και φύση της Βραζιλίας. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο ώστε να φέρνει ευτυχία και καλοκαιρινή διάθεση στη γκαρνταρόμπα. Η boutique στη Μύκονο αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτή την φιλοσοφία προτείνοντας αέρινα φορέματα, εντυπωσιακά μαγιό και όλα τα must-buys του καλοκαιριού.

Η Farm Rio boutique στη Μύκονο είναι ένα τροπικό καταφύγιο στην καρδιά των Κυκλάδων-1

Το brand Farm Rio προωθεί και αγκαλιάζει την ηθική και τη βιωσιμότητα. Υποστηρίζει ολοκληρωτικά τον πλούτο της φύσης, ενώ αντίστοιχα, σέβεται την ταυτότητα της Μυκόνου με την αισθητική νέας boutique να είναι πλήρως εναρμονισμένη με το λευκό τοπίο των Κυκλάδων.

Η Spring Summer συλλογή του Farm Rio για το 2024 είναι εμπνευσμένη από ταξίδια στην Βολιβία και τη Νότια Αμερική προς αναζήτηση απέραντων και εντυπωσιακών τοπίων που να ενισχύουν την αισθητική του μαξιμαλισμού. Με απόλυτο σύμβολο της σεζόν τα λουλούδια, οι φράσεις “blooming prints” και “tropical prairie dresses” που επιλέγει το brand για να περιγράψει την φετινή συλλογή αντικατοπτρίζουν ακριβώς την αίσθηση που εκπέμπουν οι βιτρίνες της boutique.

Η Farm Rio boutique στη Μύκονο είναι ένα τροπικό καταφύγιο στην καρδιά των Κυκλάδων-2

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που επιλέγουν τα ζωντανά χρώματα και μοτίβα του Farm Rio για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η Taylor Swift, η οποία φόρεσε το δημοφιλές λαμπερό bodysuit στο video clip του Anti-Hero, η Jennifer Lopez με το Yellow Knot Midi Dress στο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία, η Sarah Jessica Parker, η Lily Collins, Selena Gomez και η Anne Hathaway είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των stars που έχουν φορέσει τα λαμπερά σχέδια της μάρκας.

Η Farm Rio boutique στη Μύκονο είναι ένα τροπικό καταφύγιο στην καρδιά των Κυκλάδων-3

MHT