η-jennifer-lopez-είναι-η-νέα-global-ambassador-της-intimissimi-264872

I’m real, what you get is what you see… Έχουν περάσει εικοσιδύο χρόνια από την ημέρα που η Jennifer Lopez ερμήνευσε ένα από τα πιο επιτυχημένα της τραγούδια, ενώ και το video έχει μείνει αξέχαστο με το γήπεδο μπάσκετ στη γειτονιά της και την ολόσωμη φόρμα της. Πολλοί θα έλεγαν τότε πως είναι αδύνατο να παραμείνεις o εαυτός σου μετά από από μια παγκόσμια επιτυχία και όλα όσα τη συνοδεύουν. Η Jennifer Lopez όμως δεν έχει αλλάξει. Ή τουλάχιστον έχει καταφέρει να την κοιτάζουν όλοι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αληθινή στο στυλ της, πάντα υπάρχει μια φωτογραφία της με κολάν και bun καθώς βγαίνει από το γυμναστήριο, λαμπερή, με ένα προσιτό χαμόγελο, ερωτευμένη, με τατουάζ αφιερωμένα στον έρωτά της με τον Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-1
©Intimissimi
1/8
Native Share

Η JLo εν συντομία, δεν είναι μια από τις celebrities με τις οποίες δεν μπορείς να ταυτιστείς, παρά την επιτυχία και όλα όσα ακολουθούν. Γι’ αυτό και το να την βλέπουμε σε μια καμπάνια Intimissimi ήταν μάλλον αναμενόμενο: καμία δεν μπορεί να φορέσει εσώρουχα πιο φυσικά και πιο αυθόρμητα σε σχέση με εκείνη. Ωστόσο ένα κομμάτι της ιστορίας λείπει. Είναι το κομμάτι που έχει να κάνει με το cliché των clichés, αυτό γύρω από το ιταλικό lifestyle. Η συνεχής αναζήτηση για ομορφιά και αρμονία, η φροντίδα του εαυτού, τα τοπία, τα αντικείμενα της καθημερινής ζωής. Οι φαν θα ξέρουν πως η Jennifer Lopez είναι μεγάλη φαν της Ιταλίας. Οι βόλτες της στα στενά του Capri, που ήταν και ο honeymoon προορισμός της το περασμένο καλοκαίρι, έχουν ταυτιστεί μαζί της.

Στην καμπάνια της Intimissimi τη βλέπουμε σε ένα πανέμορφο ιταλικό σπίτι, όπου το παλιό συναντά το νέο, όπου τα έπιπλα και τα αξεσουάρ, ορίζουν αυτή την απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας. Τα χρώματα είναι ζωντανά και έτοιμα να εκραγούν: το ροζ της βουκαμβίλιας και το τιρκουάζ του καθαρού ουρανού, είναι ίδια με το σετ που φορά, από τη σειρά Pretty Flowers της Intimissimi, με μια μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη. Στη σειρά προστέθηκαν homewear items όπως το κιμονό. Τη βλέπουμε όπως ακριβώς την γνωρίζουμε, με τη βέρα στο δάχτυλό της και τα μακριά μαλλιά της χαλαρά, σε μια πιο ιδιωτική στιγμή. Στο video το οποίο υπογράφει η δημιουργική ματιά της Gia Coppola, βλέπουμε την Jennifer Lopez να αλληλεπιδρά με έναν επίμονο paparazzi που προσπαθεί να διαταράξει την ηρεμία της. Και την κυνηγά σαν μια diva.

Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-2
©Intimissimi
2/8
Native Share
Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-3
©Intimissimi
3/8
Native Share
Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-4
©Intimissimi
4/8
Native Share
Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-5
©Intimissimi
5/8
Native Share
Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-6
©Intimissimi
6/8
Native Share
Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-7
©Intimissimi
7/8
Native Share
Η Jennifer Lopez είναι η νέα global ambassador της Intimissimi-8
©Intimissimi
8/8
Native Share

Originally published on Vogue.it

Διαβάστε επίσης | Όλες οι τσάντες που κρατούν τώρα οι street stylers

MHT