η-λαμπερή-sustainable-εμφάνιση-της-chiara-ferragni-στις-κάνν-185659
©Press

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στις Κάννες και το 74ο κινηματογραφικό φεστιβάλ, που μας έχει ήδη χαρίσει εντυπωσιακές red carpet στιγμές. Λαμπερές σταρ και τοπ μόντελ επέστρεψαν στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ μετά από ένα χρόνο απουσίας, φορώντας τα ωραιότερα φορέματα και τα πιο λαμπερά κοσμήματα. Ανάμεσά τους και η Chiara Ferragni που προσέλκυσε όλα τα βλέμματα με το lime φόρεμά της.

Η λαμπερή sustainable εμφάνιση της Chiara Ferragni στις Κάννες-1
©Press

Η Chiara Ferragni εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών φορώντας μια δημιουργία Giambattista Valli Haute Couture. Το εντυπωσιακό φόρεμα έχει δημιουργηθεί με βάση τις αρχές του conscious design. Αυτό σημαίνει πως η ύφανσή του περιέχει μόνο ανακυκλωμένα υλικά και πιστοποιημένα υφάσματα του Global Organic Textile Standard, ενώ ακόμα και τα λουλούδια που διακοσμούν το μπούστο είναι από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και συγκεκριμένα το ίδιο ανακυκλωμένο αλουμίνιο 80% που περιέχουν και οι κάψουλες της Nespresso.

Η λαμπερή sustainable εμφάνιση της Chiara Ferragni στις Κάννες-2
©Press

Τα λουλούδια είναι κεντημένα στο χέρι πάνω στο φόρεμα, σαν ένα ακόμα γνήσιο haute couture αριστούργημα του οίκου Giambattista Valli.

Η λαμπερή sustainable εμφάνιση της Chiara Ferragni στις Κάννες-3
©Press

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα μποέμ χτένισμα με baby braids, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό σε αποχρώσεις του ροζ και με διακριτικές λάμψεις.

H Chiara Ferragni δημιούργησε πρόσφατα και μια pop limited edition συλλογή, σε συνεργασία με τη Nespresso, στις αποχρώσεις του ροζ, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον καφέ μας με στυλ. Στο πλαίσιο του Summer Tour της συνεργασίας της με τη Nespresso, ένα pop up beach club και café στήθηκε στις Κάννες, στις χαρακτηριστικές ροζ αποχρώσεις της Nespresso x Chiara Ferragni collection.

Η λαμπερή sustainable εμφάνιση της Chiara Ferragni στις Κάννες-4
©Press
Η λαμπερή sustainable εμφάνιση της Chiara Ferragni στις Κάννες-5
©Press

Διαβάστε επίσης | Chiara Ferragni: Γνωρίσαμε το πιο ισχυρό κορίτσι (της διπλανής πόρτας)

MHT