η-maxi-μαύρη-φούστα-είναι-το-νέο-it-piece-στη-wishlist-μας-275363
©Dolce & Gabbana

Μετά τα super micro designs που πρότειναν οι σχεδιαστές για τις φούστες της σεζόν, στο προσκήνιο επανέρχονται και οι maxi παραλλαγές του αγαπημένου summer staple, και συγκεκριμένα με fit που απογειώνει τη σιλουέτα.

Σε μαύρο χρώμα, κάποιες φορές χαμηλοκάβαλες και σίγουρα body sculpting, οι μάξι φούστες που είναι τώρα στη wishlist μας είναι και αυτές που θα συνδυάσουμε με κάθε κομμάτι της καλοκαιρινής μας ντουλάπας, είτε θέλουμε dressed up, είτε dressed down σύνολα.

Η maxi μαύρη φούστα είναι το νέο it piece στη wishlist μας-1
©Alaïa

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια για φέτος τα είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Alaïa και ανήκει στο knitwear. Αποκαλύπτοντας τον αφαλό και αγκαλιάζοντας τη μέση με τον πιο κολακευτικό τρόπο, η συγκεκριμένη φούστα είναι η απόλυτη εγγύηση επιτυχίας. Όπως και αν τη φορέσετε, εμείς θα προτείναμε με crop top όπως στο catwalk, θα δείχνει φοβερά θηλυκή και σύγχρονη, ενώ μπορεί άνετα να προσαρμοστεί και στα φθινοπωρινά σύνολα.

Η maxi μαύρη φούστα είναι το νέο it piece στη wishlist μας-2
©Andreadamo

Τα κοψίματα παραμένουν σημαντική τάση και για αυτό το καλοκαίρι και κάθε φορά που τα βλέπουμε σε φούστες ξέρουμε πως πρόκειται για κομμάτι που θα κάνει buzz. Ο οίκος Andreadamo παρουσίασε τη δική του εκδοχή, που ξεκινά από χαμηλά την κοιλιά και αφήνει ένα μικρό μέρος της στο πλάι ακάλυπτο, προκειμένου να κινήσει κάθε φαντασία.

Η maxi μαύρη φούστα είναι το νέο it piece στη wishlist μας-3
©Dolce & Gabbana

Στους Dolce & Gabbana είδαμε ένα sleek και απόλυτα κομψό σχέδιο που ξέρουμε από πριν πως θα φοράμε για χρόνια. Με ψηλές γόβες ή ακόμη και αρβυλάκια, αυτή η ίσια μαύρη φούστα με το άνοιγμα στο πλάι δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή καμίας γνήσιας fashionista.

Η maxi μαύρη φούστα είναι το νέο it piece στη wishlist μας-4
©Karoline Vitto

Φυσικά, essential μπορούν να θεωρηθούν και τα πιο τολμηρά σχέδια, τα οποία έχουν φτιαχτεί για κάθε στιγμή που θέλουμε να έχουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας. Με κοψίματα, ανοίγματα και μεταλλικές λεπτομέρειες, οι φούστες στην πασαρέλα της Karoline Vitto μας έπεισαν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε τον ορισμό της απενοχοποιημένης θηλυκότητας.

Διαβάστε επίσης |  7 casual looks με heels που θα φορέσουμε στο γραφείο