η-polo-originals-παρουσιάζει-μια-vintage-collection-εμπνευσμένη-α-294252

Η συλλογή Polo Ralph Lauren Originals, αντλώντας έμπνευση από τη λαμπρή ιστορία του αγγλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και του ακαδημαϊκού χώρου, διαθέτει επιλογές που έχουν τις ρίζες τους στην εξαιρετική δεξιοτεχνία των προσεκτικά επιμελημένων υφασμάτων.

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν vintage μπουφάν μοτοσικλέτας και jacket με αυθεντικές αγωνιστικές λεπτομέρειες. Μέρος αυτών έχουν εμπνευστεί από την προσωπική γκαρνταρόμπα του Mr. Lauren. Τα κλασικά κομμάτια Polo Ralph Lauren είναι επίσης εμφανή σε αυτή τη συλλογή, όπως τα Fair Isle Sweaters με περίπλοκα μοτίβα από 13 μοναδικά νήματα σε πλούσια εποχιακά χρώματα.

Η Polo Originals παρουσιάζει μια vintage collection εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix-1

Η καμπάνια απαθανατίστηκε ανάμεσα στο πολυσύχναστο pit lane της εμβληματικής πίστας Goodwood Motor Circuit, στα γαλήνια παρασκηνιακά της αγγλικής επαρχίας. Οι εικόνες είναι εμπνευσμένες από τις πρώτες μέρες της ιστορίας των Grand Prix, όταν τα αγωνιστικά είδη, τα κλασικά ρούχα εργασίας και τα κομψά τουΐντ φοριούνταν από εκείνους που ξεκίνησαν την κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Polo Originals παρουσιάζει μια vintage collection εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix-2

Η Polo Originals παρουσιάζει μια vintage collection εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix-3Η Polo Originals παρουσιάζει μια vintage collection εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix-4Η Polo Originals παρουσιάζει μια vintage collection εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix-5Η Polo Originals παρουσιάζει μια vintage collection εμπνευσμένη από τις πρώτες μέρες της ιστορίας του Grand Prix-6

Βρείτε τη vintage συλλογή Polo Originals στις boutiques:

Ralph Lauren Κηφισιά: Κασαβέτη 19, Κηφισιά

Polo Ralph Lauren Αθήνα: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα

MHT