η-ss24-καμπάνια-της-kalogirou-είναι-μια-ωδή-στην-ελ-313401

Η νέα καμπάνια «Footprints» της KALOGIROU, γιορτάζει την ελληνική κληρονομιά και την παράδοση με μια σύγχρονη ερμηνεία, κάτι που συνδέεται άμεσα με το όραμα της εταιρείας που για περισσότερα από 130 χρόνια, συνεχίζει να αποδεικνύει με σταθερότητα τη διαχρονικότητα της. Παράλληλα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά εστιάζοντας στην καινοτομία και την μοντέρνα αισθητική πάντα με σεβασμό στην παρακαταθήκη της.

Η SS24 καμπάνια της Kalogirou είναι μια ωδή στην ελληνική κληρονομιά-1

Με αφορμή την νέα καμπάνια, η KALOGIROU μέσα από συμβολισμούς, γιορτάζει την κληρονομιά της, την ιστορία της, το δημιουργικό αποτύπωμα που έχει αφήσει σε αμέτρητες γενιές μέχρι σήμερα, καθώς και το σημαντικό αντίκτυπό της από το 1890.

Για μια ακόμη φορά, η καμπάνια της KALOGIROU ορίζει έναν νέο κώδικα για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή που βασικοί πρωταγωνιστές είναι η δωρικότητα, η στιβαρότητα και η αιχμηρή φινέτσα. Η έμπνευση των σχεδίων προέρχεται από την τέχνη της πλέξης, που αναδεικνύεται μέσα από πέδιλα, ψάθινες τσάντες, δερμάτινα σανδάλια, mesh μπαλαρίνες, ανδρικά loafers και άλλα υποδήματα και τσάντες που μαζί με κομψότητα θα δώσουν μια φρέσκια πνοή σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση,απεικονίζοντας πάντα την σημασία της ιστορίας που συναντά το μέλλον.

Η SS24 καμπάνια της Kalogirou είναι μια ωδή στην ελληνική κληρονομιά-2

Η ιστορία ξετυλίγεται με μια σειρά από συμβολισμούς όπως το το αέναο μάρμαρο, η κοτσίδα που πλέκεται συμβολίζοντας την καλαθοπλεκτική τέχνη, οι σχισμές του πηλού που αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της αντοχής και της αναγέννησης, τα δύο λευκά περιστέρια που εκφράζουν την ελπίδα και μέσα από τον συμβολισμό της δυαδικότητας ερμηνεύουν τη σχέση μεταξύ νου και ύλης, μέχρι τη στιγμή που έρχεται η αρμονία, μέχρι να πατήσουμε στέρεα στη νέα εποχή.

Οι γυμνές πατημασιές ζωντανεύουν το μάρμαρο, του δίνουν μια επιπλέον γυαλάδα, μια νέα ζωή, όπως ακριβώς και το αποτύπωμα που έχει προσφέρει η KALOGIROU.

Η SS24 καμπάνια της Kalogirou είναι μια ωδή στην ελληνική κληρονομιά-3Η SS24 καμπάνια της Kalogirou είναι μια ωδή στην ελληνική κληρονομιά-4

MHT