η-συλλογή-easter-του-οίκου-κοσμημάτων-serkos-είνα-269357
©Serkos Jewelry

Η αναγέννηση της ανοιξιάτικης φύσης αποτυπώνεται με εύγλωττο τρόπο σε κάθε εικόνα, μέσα από ισχυρούς συμβολισμούς, ενώ η συλλογή του οίκου SERKOS, υποδηλώνει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη μας να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας αλλά και να προσφέρουμε μοναδικά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Δαχτυλιά pavé με διαμάντια σε floral μοτίβα, ή στολισμένα με μαργαριτάρια ώστε να σχηματίζουν με τρόπο αφαιρετικά λουλούδια, «ποζάρουν» μπροστά από ένα ανθισμένο, θεατρικό background γεμάτο κόκκινους κρίνους – ένα λουλούδι ταυτισμένο με την παράδοση, που συμβολίζει τη μεταμόρφωση, την αγάπη και την καθαρότητα.

Σύμβολο προστασίας και καλής τύχης, το δημοφιλές «ματάκι» από κίτρινο χρυσό ανασχεδιάζεται και στολίζεται με κρεμαστά διαμάντια που θυμίζουν δάκρυα. Διαμάντια «δάκρυα» σε κοπή Brilliant διακοσμούν και αλυσίδες από λευκόχρυσο, που μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλα κοσμήματα για το λαιμό. Υπό το ημίφως των κεριών, οι ριβιέρες από λευκόχρυσο και μπριγιάν – σε περιδέραια, βραχιόλια ή δαχτυλίδια – αναδεικνύουν το διαχρονικό τους χαρακτήρα αλλά και την εκτυφλωτική τους λάμψη.

Η συλλογή Easter του οίκου κοσμημάτων SERKOS είναι το τέλειο πασχαλινό δώρο-1
©Serkos Jewelry

Η νέα καμπάνια του οίκου SERKOS εστιάζει σε δυναμικά αλλά αξεπέραστα στο χρόνο σχέδια ή διακριτικά, φίνα κοσμήματα, σαν μικρά έργα τέχνης, που μπορούν να μας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, από την καθημερινότητα ως μια επίσημη εκδήλωση, αποτελώντας ταυτόχρονα εμβληματικά σχέδια για μια συλλογή κοσμημάτων που θα περάσει από γενιά σε γενιά ως το πιο πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο.

Η συλλογή Easter του οίκου κοσμημάτων SERKOS είναι το τέλειο πασχαλινό δώρο-2

Από τη νέα συλλογή δε λείπουν φυσικά και τα κομψά αντικείμενα για το σπίτι – objets d’art από κρύσταλλο, ασήμι ή stainless steel- που θα αναβαθμίσουν το γιορτινό art de la table και θα χαρίσουν μια ισχυρή δόση πολυτέλειας, κομψότητας και φινέτσας στο χώρο, όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε επίσημο κάλεσμα.

Η συλλογή Easter του οίκου κοσμημάτων SERKOS είναι το τέλειο πασχαλινό δώρο-3
©Serkos Jewelry

Η συλλογή Easter 2023 του οίκου κοσμημάτων SΕRKOS περιλαμβάνει ωστόσο και την Tsars Collection, μια μοναδική σειρά από μενταγιόν και βραχιόλια με κρεμαστά πασχαλινά Αυγά, εμπνευσμένα από τα περίφημα και εξαιρετικά πολύτιμα «Αυγά Fabergé» που έγιναν συνώνυμα με τον αυτοκρατορικό Οίκο της Ρωσίας, ενώ πλέον θεωρούνται σπανιότατες αντίκες λόγω του περιορισμένου αριθμού που είχαν κατασκευαστεί. Ένα συμβολικό charm που πλαισιώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση και μετατρέπεται στο cool κόσμημα που θα χαρίσουμε το Πάσχα στους αγαπημένους μας ή στον εαυτό μας.

Η συλλογή Easter του οίκου κοσμημάτων SERKOS είναι το τέλειο πασχαλινό δώρο-4
©Serkos Jewelry

Η Πασχαλινή συλλογή περιλαμβάνει επίσης και μοναδικής έμπνευσης λαμπάδες διακοσμημένες με κρεμαστά παντατίφ και βραχιόλια, αλλά και κεραμικά ή plexi διακοσμητικά Αυγά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μια συλλογή που αντλεί έμπνευση από την παράδοση εναρμονίζοντας με τον πιο κομψό τρόπο την σύγχρονη αισθητική του οίκου Serkos.

Η συλλογή Easter του οίκου κοσμημάτων SERKOS είναι το τέλειο πασχαλινό δώρο-5

Οι συλλογές του οίκου Serkos διατίθενται αποκλειστικά στην boutique SERKOS

(Καψάλη 1, Πλατεία Κολωνακίου) και online στο www.serkos.gr

Follow us @serkosjewelry

MHT