καλοκαιρινά-παπούτσια-τα-5-χρώματα-που-278497
©Getty Images

Το καλοκαίρι πάντα μας παρακινεί να προσθέσουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας. Είτε για να σπάσουμε τη μονοτονία, είτε για να κάνουμε τα σύνολά μας bold και εντυπωσιακά, τα χρωματιστά αξεσουάρ είναι ο τρόπος να δώσουμε νέο αέρα στα staple του καλοκαιριού, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για colorful πέδιλα, τα οποία μπορούν να κάνουν dress up ακόμη και το πιο απλό σύνολο.

Τα πιο hot χρώματα

Αν και τις περισσότερς φορές προσθέτουμε στο καλάθι μας παπούτσια σε ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, αυτό το καλοκαίρι έχουμε αποφασίσει να τολμήσουμε το διαφορετικό, εστιάζοντας στα χρωματιστά shoes trends. Mules, φλατ σανδάλια και gladiators σε διαφορετικές αλλά easy to style αποχρώσεις είναι η νέα μας εμμονή και αυτή που με το μεγαλύτερο ενθουσιασμό περιμένουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

Τα χρώματα στα οποία θα επικεντρωθούμε είναι trending αλλά όχι περιοριστικά. Ακόμη και οι λάτρεις του κλασικού μπορούν με ευκολία να δώσουν twist στα look τους με πέδιλα σε baby blue, απαλούς κίτρινους ή metallic τόνους και αυτό γιατί αν και colorful, δεν πρόκειται για κομμάτια που «αναστατώνουν» την ισορροπία. Αντιθέτως, αποτελώντας μέρος ένος σύγχρονου outfit εγγυώνται πως θα δώσουν πινελιές χρώματος αλλά δεν θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μπαίνοντας στον ρόλο του it piece.

Από τα λευκά strappy sandals στα ασημί σανδάλια, παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα αυτά που βρίσκονται στη δικά μας wishlist. Με τζιν, βερμούδες, φορέματα και ολόσωμες φόρμες, το σίγουρο είναι πως θα τα συνδυάσετε με τα πάντα, ενώ δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να τα εντάξετε από office μέχρι βραδινά σύνολα.

Muted yellow

Καλοκαιρινά παπούτσια: Τα 5 χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα-1
©Bottega Veneta

Wedges, Bottega Veneta

Brown

Καλοκαιρινά παπούτσια: Τα 5 χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα-2
©Tod’s

Σανδάλια, Tod’s

White

Καλοκαιρινά παπούτσια: Τα 5 χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα-3
©The Row

Πέδιλα, The Row

Baby blue

Καλοκαιρινά παπούτσια: Τα 5 χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα-4
©Gia Borghini

Σανδάλια, Gia Borghini

Metallics

Καλοκαιρινά παπούτσια: Τα 5 χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα-5
©Ancient Greek Sandals

Gladiator sandals, Ancient Greek Sandals

Διαβάστε επίσης | Όλα τα essential items που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών

MHT