καμηλό-το-total-look-θα-είναι-η-μεγαλύτερη-τάση-253921
©pixelformula

Καθώς οι γήινοι τόνοι αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δυναμική στις τάσεις της μόδας, το καμηλό είναι ένα χρώμα που αναδεικνύεται στον σταρ της νέας χρονιάς. Κομψό, σοφιστικέ και ιδανικό για τις πιο επίσημες περιστάσεις, το καμηλό συνδυάζεται με τα περισσότερα χρώματα της γκαρνταρόμπας μας, αν και οι προτάσεις για τους επόμενους μήνες το θέλουν να πρωταγωνιστεί εξ’ολοκλήρου σε μονοχρωματικά camel outfit.

Οι πασαρέλες για τη σεζόν SS23 αποτελούν τη μεγαλύτερη έμπνευση. Στις κολεξιόν των σχεδιαστών είδαμε όλες τις αποχρώσεις του καμηλό σε casual ή πιο formal σύνολα, ενώ οι μόνες πιθανές πινελιές χρώματος εντοπίστηκαν στα παπούτσια. Τα look μας έδωσαν μια αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας και ένα wearable χαρακτήρα, που επιβεβαιώνει πως το total camel μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε προσωπικό στιλ

Οι τοπ συνδυασμοί

Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-1
©pixelformula

Το καμηλό παλτό είναι ένα εντυπωσιακό classic που σίγουρα πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας. Μάλλινο ή δερμάτινο, θα δείχνει κομψό σε κάθε εκδοχή, ενώ συνδυάζεται τέλεια με φούστες στο ίδιο ύψος, αλλά και μίνι.

Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-2
©pixelformula
Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-3
©pixelformula

Όπως και το παλτό, έτσι και το blazer σε καμηλό χρώμα αναδεικνύεται σε must have. Για να ξεχωρίσετε, δημιουργήστε power suits, δηλαδή σύνολα με σακάκι και φούστα, ιδανικά να φορεθούν από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-4
©pixelformula

Το knitwear είναι relevant σε κάθε παραλλαγή του, πόσο μάλλον σε μια hot απόχρωση. Για τη νέα χρονιά πρέπει σίγουρα να επενδύσετε σε καμηλό πλεκτά σετ που μπορείτε να σετάρετε με αξεσουάρ και παπούτσια σε κοντινούς τόνους του καφέ.

Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-5
©pixelformula
Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-6
©pixelformula

Αν κάποια στιγμή θελήσετε να σπάσετε τη μονοχρωμία, οι πασαρέλες προτείνουν να το κάνετε προσθέτοντας ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια στα total camel look σας.

Καμηλό: Το total look θα είναι η μεγαλύτερη τάση τη νέα χρονιά-7
©pixelformula

Το catwalk της Stella McCartney επιβεβαίωσε πως το καμηλό μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει και super casual look. Comfy παντελόνια και denim jackets συνθέτουν το σύνολο που σίγουρα θα αντιγράψουμε την άνοιξη.

Διαβάστε επίσης | Το καφέ παλτό είναι η πιο ωραία εναλλακτική στο classic μαύρο

MHT