λευκό-φόρεμα-η-καλοκαιρινή-γκαρνταρό-227478
©George Angelis/Shot by Gio

Ο νικητής του καλοκαιρινού street style, όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να χτυπούν κόκκινο, είναι ένα αέρινο λευκό φόρεμα που εύκολα γίνεται ο πρωταγωνιστής των καθημερινών μας εμφανίσεων. Υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι όμως για να το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, σε μίνι, μίντι ή μάξι γραμμή. Το λευκό φόρεμα είναι το item που μας συνοδεύει το καλοκαίρι στην πόλη, αλλά και το κομμάτι που προσθέτουμε σίγουρα στην βαλίτσα των διακοπών, μετά το μαγιό μας.

Το λευκό φόρεμα θεωρείται το little black dress του καλοκαιριού, αφού ταιριάζει με όλα τα αξεσουάρ μας, από τις εσπαντρίγιες, μέχρι τα high-heeled πέδιλα ή τα αρχαιοελληνικά σανδάλια,και έτσι απλά μεταμορφώνεται από πρωινό σε βραδινό item. Στις everyday εμφανίσεις μας συνδυάζουμε το λευκό φόρεμα με μια ψάθινη τσάντα, ενώ το βράδυ επιλέγουμε απλά μια μίνι bag ή ένα oversized pouch. Προσθέστε επίσης μια ζώνη στη μέση για να τονίσετε την σιλουέτα σας.

Το λευκό φόρεμα είναι η summer uniform που μπορεί να μας συνοδεύει σε κάθε περίσταση, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τα βραδινά cocktails και φυσικά τις βόλτες στο νησί. Έχει επίσης την ευελιξία να μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο χρώμα για black and white εμφανίσεις, αλλά και με neutrals, ενώ με bold χρώματα θα δημιουργήσετε πιο φωτεινούς συνδυασμούς.

Αέρινο λινό, με δαντέλα, με κοψίματα ή από ποπλίνα; Το καλοκαίρι 2022 το λευκό φόρεμα εμφανίζεται σε κάθε εκδοχή και θα γίνει το go-to item που θα φορέσετε non-stop τους επόμενους μήνες.

Η Vogue επέλεξε τα ωραιότερα λευκά φορέματα που αξίζει να προσθέσετε τώρα στην γκαρνταρόμπα σας. Αποτελούν την καλοκαιρινή επένδυση που θα κρατήσετε για χρόνια.

Shop Now: Τα λευκά φορέματα για το καλοκαίρι

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-1
©Isabel Marant

Λευκό φόρεμα, Isabel Marant.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-2
©Loewe

Λευκό φόρεμα, Loewe.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-3
©Sandro

Λευκό φόρεμα, Sandro.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-4
©Altuzarra

Λευκό φόρεμα, Altuzarra.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-5
©Zara

Λευκό φόρεμα, Zara.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-6
©Maje

Λευκό φόρεμα, Maje.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-7
©H&M

Λευκό φόρεμα, Η&Μ.

Λευκό φόρεμα: Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα ένα-8
©Reformation

Λευκό φόρεμα, Reformation.

Διαβάστε επίσης | Work pants: Τα παντελόνια για day to night εμφανίσεις

MHT