λευκό-καλσόν-θα-γίνει-τάση-205941
©Dsquared2

Το λευκό καλσόν δεν είναι ποτέ η πρώτη μας σκέψη στο καθημερινό styling, ίσως μάλιστα μας φαίνεται και αρκετά old fashioned. Φαίνεται όμως πως αυτό το χειμώνα οι οίκοι το αντιμετώπισαν με μια νέα ματιά, του έδωσαν ένα διαφορετικό twist, που καθιστά το λευκό καλσόν απόλυτα fresh και συμβατό με το street style.

Βαδίζοντας προς το 2022, μελετάμε όλα αυτά τα νέα trends που θα αναδιαμορφώσουν το στυλ μας, ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το μαύρο καλσόν είναι πάντα διαχρονικό, όμως τα χρωματιστά καλσόν με patterns ή και δαντέλα, είναι η τάση που είδαμε έντονα στο show του οίκου Versace. Ανάμεσα στα χρώματα όμως κατάφερε να ξεχωρίσει και το λευκό καλσόν και έτσι έχουμε μια νέα προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της χρονιάς.

Πριν σκεφτείτε να το απορρίψετε, ανακαλύψτε τις προτάσεις των σχεδιαστών και όλους τους συνδυασμούς με λευκό καλσόν, μέσα από τα catwalks. 

Λευκό καλσόν: Θα γίνει τάση;-1
©Versace

Με μίνι φορέματα 

Στο Fendace show που σηματοδότησε την συνεργασία μεταξύ Versace και Fendi, τα λευκά καλσόν διακοσμήθηκαν με trendy logo και συνδυάστηκαν με μίνι lingerie φορέματα. Ένα στυλ που πολύ εύκολα μπορούμε να φανταστούμε σε κάθε βραδινή έξοδο.

Λευκό καλσόν: Θα γίνει τάση;-2
©Nina Ricci

Μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό καλσόν ακόμα και με τα πιο ιδιαίτερα παπούτσια, όπως μας πρότεινε ο οίκος Nina Ricci. Στην συλλογή του για τον χειμώνα, τα καλσόν είχαν patterns και μια διαφάνεια που κολακεύει τα πόδια.

Λευκό καλσόν: Θα γίνει τάση;-3
©Vivetta

Λευκό καλσόν από δαντέλα είδαμε στην παρουσίαση του brand Vivetta, συνδυασμένο με ένα tulle πανωφόρι.

Λευκό καλσόν: Θα γίνει τάση;-4
©Dsquared2

Το πιο σέξυ look με λευκό καλσόν το είδαμε στην συλλογή Dsquared2. Συνδυάστηκε με μίνι φούστα και high heels, δημιουργώντας ένα πολύ θηλυκό outfit ιδανικό για όλα τα πάρτυ. Η έξτρα λεπτομέρεια είναι πως πάνω από το καλσόν, οι Dsquared2 πρόσθεσαν και κάλτσες.

Σε κάθε περίπτωση τα καλσόν δεν έχουν πλέον μόνο πρακτικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά μπορούν να είναι τόσο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα, ώστε να διαμορφώνουν όλο το στυλ.

Διαβάστε επίσης | 7 συνδυασμοί χρωμάτων για το 2022

MHT