γυναικεία-υπόθεση-mια-άκρως-καλοκαιρι-99744
©HCC x Liana Camba

Το κοινό πάθος τους για τη μόδα και η ανάγκη για δημιουργία κομματιών που έλειπαν από τη καθημερινή τους γκαρνταρόμπα είχε σαν αποτέλεσμα μια πολύ ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στη καταξιωμένη σχεδιάστρια Λιάνα Καμπά και στην blogger Χρυσάνθη Κουρούπη, γνωστή ως Here C Comes. «Με την Λιάνα Καμπά γνωρίστηκα πριν δύο χρόνια και εκτιμώντας την δουλειά της αλλά και το γούστο της, η συνεργασία ήταν μονόδρομος», εξηγεί η Χρυσάνθη. «Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω μια capsule συλλογή ο πρώτος άνθρωπος που απευθύνθηκα, χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν η Λιάνα. Η σκέψη ήταν να δημιουργήσουμε τα top που λείπουν από την ντουλάπα μας».

Γυναικεία υπόθεση: Mια άκρως καλοκαιρινή capsule συλλογή-1
©HCC x Liana Camba

Με έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι, την ανάλαφρη αισθητική αλλά και τις ξεχωριστές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες της Λιάνας Καμπά, στην capsule συλλογή  πρωταγωνιστούν τα λινά tops από φυτικές ίνες που αποκαλύπτουν τον ένα ή και τους δυο ώμους, τα oversized μανίκια, οι γήινοι τόνοι, αλλά και το κλασικό λευκό και το μαύρο.

Γυναικεία υπόθεση: Mια άκρως καλοκαιρινή capsule συλλογή-2
©HCC x Liana Camba

«Το λινό είναι ένα ύφασμα που ταιριάζει στο ελληνικό καλοκαίρι και στη δική μου αισθητική», συμπληρώνει η Λιάνα Καμπά. «Είναι ένα αβρό, ραφινάτο, φίνο υλικό, που αφήνει τη δροσιά να περάσει, που αγγίζει το σώμα με σεβασμό, που αναδεικνύει την έννοια της ταυτότητας και των προσωπικών επιλογών».

Γυναικεία υπόθεση: Mια άκρως καλοκαιρινή capsule συλλογή-3
©HCC x Liana Camba

Τα αναπάντεχα κοψίματα και οι ντελικάτες λεπτομέρειες από δαντέλα συνθέτουν κομμάτια που μπορούν να ενταχθούν τόσο σε καθημερινές όσο και βραδινές εμφανίσεις, καθώς συνδυάζονται εύκολα για οποιαδήποτε περίσταση.

Η συλλογή διατίθεται στη boutique Liana Camba, Αναγνωστοπούλου 26, Κολωνάκι και στο www.lianacamba.com