μαύρα-ankle-boots-6-συνδυασμοί-επιβεβαιώνουν-πω-250549
©Darja Barannik/Instagram

Δεν μπορούμε να φανταστούμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα χωρίς ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots. Τώρα είναι η περίοδος που μπορούμε να τα φοράμε non-stop, με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και σε κάθε περίσταση. Οι street stylers έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν πως τα μαύρα ankle boots είναι τα μόνα μποτάκια που πρέπει να έχετε και μας προτείνουν διαφορετικούς συνδυασμούς.

Αρκεί να επιλέξετε αυτό το στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο και γύρω από αυτά τα μποτάκια θα χτίζετε κάθε φορά τις εμφανίσεις σας.

Τα cowboy μαύρα μποτάκια

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να συνδυάσετε τα cowboy booties. Η Vogue προτείνει το πιο cool combo, μαζί με skinny τζιν παντελόνι και ένα σακάκι με ρίγες.

Μαύρα ankle boots: 6 συνδυασμοί επιβεβαιώνουν πως είναι για κάθε περίσταση-1
©Getty Images

Τα military μποτάκια

Οι casual days θέλουν ένα ζευγάρι αρβυλάκια, που θα συνδυάσετε με boho αέρινα φορέματα και μίνι φούστες, αντισταθμίζοντας την πιο dark πλευρά τους με κάτι πιο θηλυκό. Φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε και με όλα τα τζιν της γκαρνταρόμπας σας.

Μαύρα ankle boots: 6 συνδυασμοί επιβεβαιώνουν πως είναι για κάθε περίσταση-2
©Getty Images

Με στρογγυλεμένες άκρες

Τα πιο easy to style μαύρα ankle boots που θα σας συνοδεύουν στο γραφείο και στις πιο relaxed εμφανίσεις. Είναι τα μποτάκια που έχουν στην γκαρνταρόμπα τους οι Παριζιάνες και τα φορούν απλά με τζιν παντελόνι, blazer και ένα πουκάμισο με prints.

Μαύρα ankle boots: 6 συνδυασμοί επιβεβαιώνουν πως είναι για κάθε περίσταση-3
©Getty Images

Τα square-toe μποτάκια

Τα fashion girls που θέλουν να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, επιλέγουν τα square-toe μποτάκια, που έχουν πιο edgy χαρακτήρα και σίγουρα αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση. Φορέστε τα με κομψές μίντι φούστες.

Μαύρα ankle boots: 6 συνδυασμοί επιβεβαιώνουν πως είναι για κάθε περίσταση-4
©Darja Barannik/Instagram

Τα pointed μποτάκια

Αυτά τα μποτάκια είναι classic αλλά και σέξυ. Φορέστε τα με ένα wide-leg τζιν παντελόνι και σακάκι.

Τα μαύρα chelsea μποτάκια

Για να ανατρέψετε τον πιο κλασικό χαρακτήρα τους, φορέστε τα chelsea μποτάκια με ένα cool cargo παντελόνι, όπως προτείνουν και τα fashion girls.

Μαύρα ankle boots: 6 συνδυασμοί επιβεβαιώνουν πως είναι για κάθε περίσταση-5
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Φούτερ και σακάκι: Ο casual chic συνδυασμός που κάνουμε τώρα

MHT