μοβ-8-ιδέες-για-να-φορέσετε-από-τώρα-το-hot-203859
©Soren Jepsen

Ο κόσμος της μόδας περιμένει κάθε χρόνο με ανυπομονησία το νέο χρώμα της Pantone που θα ορίσει τα trends. Το 2022 ανήκει στο Very Peri, ένα μοβ χρώμα που προέκυψε από την ανάμειξη του μπλε με το βιολετί-κόκκινο. Καθόλου τυχαία επιλογή σύμφωνα με την Pantone, αφού αυτό το χρώμα εκφράζει την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητα, έννοιες που έχουμε σίγουρα ανάγκη καθώς ανακάμπτουμε από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας, επιδιώκοντας νέα ξεκινήματα.

Όσον αφορά την γκαρνταρόμπα, η Very Peri απόχρωση είναι fresh και τολμηρή, φέρνοντας ένα νέο αέρα στο στυλ μας. Παράλληλα όλα δείχνουν πως το μοβ χρώμα σε κάθε πιθανό τόνο, είναι αυτό που θα αντικαταστήσει το ροζ στις καθημερινές εμφανίσεις μας, αφού προβλέπεται να “βάψει” τα ρούχα και αξεσουάρ μας. Στις συλλογές της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, είδαμε το ζεστό μοβ στα catwalks των Valentino, Dolce & Gabbana, Alberta Ferretti, Versace, σε φορέματα, καλσόν, ψηλοτάκουνα παπούτσια, δίνοντας εδώ και καιρό το στίγμα για την επόμενη σεζόν.

Το street style από την πλευρά του μας αποδεικνύει πως το μοβ μπορεί να έχει έναν πολύ ανανεωτικό ρόλο στο look μας, ενώ είναι και περισσότερο ευέλικτο απ’ όσο νομίζετε. Μπορεί να συνδυαστεί φυσικά με το μαύρο χρώμα, με πράσινο και με μπλε για τολμηρές αντιθέσεις, αλλά και με ροζ ή κόκκινο. Μας αρέσει και ο συνδυασμός του με γαλάζιο, κίτρινο και πορτοκαλί, looks που συνήθως βλέπουμε να υιοθετούν τα πιο daring Scandi girls όπως η Emili Sindlev. Ένα από τα μοβ items που μπήκαν στη wishlist μας φυσικά, είναι και η μοβ Chanel bag.

Πλησιάζοντας προς το τέλος του χρόνου καταγράφουμε ήδη τα Vogue approved trends που θα ακολουθήσουμε το 2022 και το μοβ χρώμα είναι σίγουρα ένα από αυτά. Αντλήστε από τώρα ιδέες από το street style για να προσθέσετε purple αποχρώσεις στο καθημερινό dressing.

Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-1
©Getty Images
Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-2
©Getty Images
Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-3
©Getty Images

Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-4
©George Angelis/Shot by Gio
Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-5
©Sandra Semburg
Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-6
©Soren Jepsen/The Locals
Μοβ: 8 ιδέες για να φορέσετε από τώρα το hot χρώμα του 2022-7
©Diego Anciano

Διαβάστε επίσης | 15 black & white εμφανίσεις για το weekend και όλο το χειμώνα

MHT