μπαλαρίνες-οι-σωστοί-και-οι-λάθος-συνδ-210784
©Molly

Είναι επίσημο πως οι μπαλαρίνες επιστρέφουν δυναμικά την Άνοιξη 2022. Η Brigitte Bardot μέσα από το “Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα”, έκανε τις κόκκινες μπαλαρίνες συνώνυμες του feminine look. H Kate Moss τις συνδύαζε με biker τζάκετ και skinny τζιν την δεκαετία του 2000, και η Alexa Chung με leggings ή cropped denim.

Μπορεί οι Γαλλίδες να μην σταμάτησαν ποτέ να φορούν μπαλαρίνες, την Άνοιξη όμως θα τις δούμε να γίνονται ξανά αναπόσπαστο μέρος του street style. Ο στόχος όμως είναι να αποφύγουμε το κλασικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσουμε fresh συνδυασμούς.

Η Vogue προτείνει τους σωστούς αλλά και τους λάθος συνδυασμούς με μπαλαρίνες, που θα γίνουν ο οδηγός μας για την Άνοιξη 2022.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-1
©Celine

Με mom jeans και σακάκι 

Η άνοιξη στο γραφείο θα μας βρει με τζιν παντελόνι και μπαλαρίνες, προτείνοντας ένα modern office uniform πιο κοντά στο χαλαρό στυλ.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-2
©Chanel

Μπαλαρίνες και μίνι φούστα

Ο Chanel approved συνδυασμός για την Άνοιξη 2022. French chic αλλά και σούπερ μοντέρνο, είναι το outfit που θα φορέσουμε περισσότερο τη νέα σεζόν.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-3
©Marielle Haon/Instagram

Μπαλαρίνες και flared pants

Ο συνδυασμός που υιοθετούν συχνά οι Παριζιάνες, με μπαλαρίνες, flared τζιν παντελόνι και T-shirt. Επιλέξτε ένα cropped ντένιμ, ώστε να αναδεικνύονται τα παπούτσια.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-4
©Molly Goddard

Με ρομαντικό φόρεμα

Ο οίκος Molly Goddard πρότεινε τις μπαλαρίνες σε πολλά catwalk looks της Άνοιξης 2022. Η Vogue προτείνει τον συνδυασμό με μίνι ρομαντικό φόρεμα από τούλι. Δοκιμάστε να παίξετε και με χρώματα για ένα πιο fresh look.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-5
©Acielle/Style du Monde

Ο λάθος συνδυασμός 

Την άνοιξη του 2022 ο συνδυασμός μπαλαρίνες και leggings, θεωρείται μάλλον ξεπερασμένος, οπότε καλύτερα να τον αποφύγουμε.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-6
©Getty Images

Ο λάθος συνδυασμός

Τα baggy τζιν παντελόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες ντένιμ τάσεις της Άνοιξης 2022. Ωστόσο είναι αρκετά φαρδιά και μακριά, οπότε καλύπτουν τις μπαλαρίνες, γι’ αυτό και είναι ο συνδυασμός που αποφεύγουμε.

Μπαλαρίνες: Οι σωστοί και οι λάθος συνδυασμοί για την άνοιξη-7
©Celine

Ο λάθος συνδυασμός 

Την περίοδο της καραντίνας φορέσαμε τις φόρμες και τα σπορ παντελόνια ακόμα και με μπαλαρίνες. Το 2022 απλά λέμε όχι.

Διαβάστε επίσης | Οι mini bags είναι ξανά το must του street style

MHT