ο-yannis-sergakis-εγκαινίασε-τη-νέα-του-μπουτίκ-στη-277624
©©Yiorgos Kaplanidis

Ο Yannis Sergakis μας προσκαλεί για island shopping στη Νάουσα της Πάρου, σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο περιβάλλον. Εκτός από τις γνωστές, bestseller συλλογές κοσμημάτων Charnières και Immortelle, μπορείτε να ανακαλύψετε και τη νέα, πιο καλοκαιρινή σειρά Immortelle Cord, με τα χρυσά θραύσματα από αρχαίες κολώνες δεμένα με χειροποίητα κορδόνια κατασκευασμένα ειδικά για το brand από τη Νηματουργία Μέντης-Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α) του Μουσείου Μπενάκη – πρόκειται για μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στον χώρο της επεξεργασίας νημάτων και παραγωγής μεταξουργικών ειδών. Η καθαρή, μινιμαλιστική αισθητική του καταστήματος Yannis Sergakis αποτελεί το ιδανικό φόντο για να αναδείξει όχι μόνο τα κορδόνια στο χρώμα της άμμου και το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος της Immortelle Corde, αλλά και την εκτυφλωτική λάμψη των διαμαντιών της εμβληματικής σειράς Charnières Pétale.

Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-1
©©Yiorgos Kaplanidis

Στο εσωτερικό του καταστήματος YANNIS SERGAKIS στη Νάουσα της Πάρου κυριαρχεί η τοπική κυκλαδίτικη αισθητική με τη μεγαλοπρεπή καθαρότητα του λευκού χρώματος, ενώ στο κέντρο του χώρου δεσπόζει ένα επιβλητικό τραπέζι που φιλοξενεί τις γυάλινες προθήκες κοσμημάτων. Ξεχωριστή πινελιά αποτελούν τα ξύλινα τραπέζια στο χαρακτηριστικό μπλε του brand Yannis Sergakis, τα οποία έγιναν ειδική παραγγελία για να ταιριάξουν με το χρώμα του νησιού. Σε μπλε χρώμα ξεχωρίζει επίσης και το σταντ της προθήκης με τη συλλογή Sigma, η οποία έχει εμπλουτιστεί με νέα χρώματα κορδονιών αλλά και με νέα στοιχεία από χρυσό και διαμάντια, για ακόμα περισσότερους συνδυασμούς, ώστε να δημιουργήσει όποιος το επιθυμεί ένα απόλυτα προσωπικό σχέδιο.

Το κατάστημα φιλοξενεί επίσης και μια σειρά κεραμικών αντικειμένων που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν ειδικά για το brand από την Έλλη Σοφιανοπούλου/ Dellie Ceramics, την exclusive πετσέτα Yannis Sergakis σε συνεργασία με το brand Sun of A Beach, αλλά και την καλοκαιρινή περφορέ τσάντα, σχεδιασμένη στο Παρίσι αποκλειστικά από το Atelier του διάσημου Creative Director Franck Durand, που είναι υπεύθυνος και για τη δημιουργική εικόνα του brand.

Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-2
©©Yiorgos Kaplanidis

Το κατάστημα αποπνέει τη χαλαρή ατμόσφαιρα του ελληνικού κυκλαδίτικου καλοκαιριού, διακοσμημένο με μοναδικά interiors σε τόνους του κίτρινου και του μπλε, και με αυθεντικά φωτιστικά της δεκαετίας του 1970. Σε συνεχή διάλογο με το αρχιτεκτονικό γραφείο, την επιμέλεια του χώρου ανέλαβε προσωπικά ο Γιάννης Σεργάκης, επιθυμώντας να στήσει ένα κατάστημα που σέβεται την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση, είναι φιλόξενο και ανοιχτό, προσκαλώντας τον επισκέπτη να παραμείνει και να απολαύσει, μαζί με τις συλλογές κοσμημάτων, τους νοσταλγικούς ήχους που ακούγονται από το πικαπ βινυλίου.

Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-3
©©Yiorgos Kaplanidis

Τα κοσμήματα YANNIS SERGAKIS είναι διαθέσιμα στα καταστήματα του brand στην Αθήνα, τη Νάουσα της Πάρου, στο Le Bon Marché  στο Παρίσι και στον ιστότοπο yannissergakis.com.

Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-4
©©Yiorgos Kaplanidis
Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-5
©©Yiorgos Kaplanidis
Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-6
©©Yiorgos Kaplanidis
Ο Yannis Sergakis εγκαινίασε τη νέα του μπουτίκ στη Νάουσα της Πάρου-7
©©Yiorgos Kaplanidis
MHT