οι-5-διαχρονικές-τσάντες-που-θα-κρατήσε-252823
©Getty Images

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα από μια διαχρονική τσάντα. Είναι γεγονός, ότι δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από μια all-time classic bag που η αξία της θα παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο και θα δώσει upgrade σε όλα τα ντυσίματα. Μια κλασική τσάντα, βρίσκεται ανάμεσα στα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεστε η γυναικεία γκαρνταρόμπα και μπορεί να συνοδεύσει όλα τα σύνολα σε κάθε περίσταση.

Η γυναικεία τσάντα είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της. Υπάρχουν εκείνα τα αξεσουάρ που αποτελούν must για κάθε εμφάνιση και μπορούν να μετατρέψουν και την πιο απλή εμφάνιση σε εντυπωσιακή και να γεμίσουν ένα look με φινέτσα και elegant διάθεση. Οι all-time classic τσάντες δημιουργούν ευελιξία στο styling, καθώς μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν με όλα τα ρούχα σας. Ιδανικά, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα ή και χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα τα looks, ενώ όλες οι επιλογές εκτός απο κομψότητα έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό την πρακτικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τις κρατάτε σε κάθε περίσταση από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο ή ένα after-office dinner. Μια διαχρονική it-bag είναι το πιο ιδανικό piece για να δημιουργήσετε κομψά polished outfits με διαχρονικότητα, οπότε έχετε πολλούς λόγους για να κάνετε αυτή την προσθήκη στο στυλ σας.

H Vogue συγκέντρωσε όλες τις διαχρονικές τσάντες που πρέπει να επενδύσετε τώρα και να έχετε για πάντα στη συλλογή σας. Θα τις κρατήσετε non-stop.

Η crossbody bag

Οι 5 διαχρονικές τσάντες που θα κρατήσετε για πάντα-1
©Tory Burch

Τσάντα,Tory Burch,Kalogirou

Η hobo bag

Οι 5 διαχρονικές τσάντες που θα κρατήσετε για πάντα-2
©Park House

Τσάντα,Park House

H tote bag

Οι 5 διαχρονικές τσάντες που θα κρατήσετε για πάντα-3
©Saint Laurent

Τσάντα,Saint Laurent

Η pouch bag

Οι 5 διαχρονικές τσάντες που θα κρατήσετε για πάντα-4
©Bottega Veneta

Τσάντα,Bottega Veneta

Η top handle bag

Οι 5 διαχρονικές τσάντες που θα κρατήσετε για πάντα-5
©Gucci

Τσάντα,Gucci

Διαβάστε επίσης | Οι 10 fashion obsessions του Δεκεμβρίου