οι-5-τάσεις-στα-παντελόνια-που-φορούν-τώ-233245
©Jen Wonders/instagram

Τα φορέματα αποτελούν συνήθως την πρώτη μας σκέψη για το καλοκαιρινό styling. Φέτος όμως τα summer trousers μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και έχουν στόχο να κλέψουν την παράσταση. Αυτό φαίνεται και από τις αμέτρητες επιλογές σε παντελόνια που υπάρχουν τώρα στην αγορά.

Το καλοκαίρι 2022 οι fashion insiders φορούν παντελόνια σε πολλά διαφορετικά στυλ, υιοθετώντας κάθε φορά και μια νέα τάση. Τόσο το Instagram όσο και το street style της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, επιβεβαιώνουν πως τα παντελόνια είναι σούπερ hot. Αρκεί ένα statement trouser και ένα λευκό T-shirt για να δημιουργήσετε το πιο updated outfit της σεζόν.

Το λινό παντελόνι σίγουρα θεωρείται all-time classic και δεν λείπει ποτέ από τη βαλίτσα των διακοπών ή τις εμφανίσεις στο γραφείο. Όλα τα φώτα όμως στρέφονται και στα parachute pants με τις cargo τσέπες και το λάστιχο στο κάτω μέρος, που επιστρέφουν από τα 00s και ήδη έχουν κερδίσει τη Generation Z. Τα slouchy παντελόνια με τα graphics κάνουν αίσθηση και αναβαθμίζουν στη στιγμή και το πιο απλό στυλ, με ένα tank top.

Τα crochet παντελόνια είναι κατάλληλα και για την παραλία και για την πόλη, ενώ ένα παντελόνι με κάθετες ρίγες και φαρδιά γραμμή, γίνεται μέρος ακόμα και των βραδινών εμφανίσεων, συνδυασμένο με ένα bra top.

View this post on Instagram

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders)

Αρκεί να επενδύσετε στα πέντε πιο δημοφιλή trouser trends για το καλοκαίρι 2022 και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, κατάλληλη για κάθε περίσταση, από το πιο sporty style, μέχρι το πιο glam. H Vogue συγκέντρωσε τα παντελόνια που αξίζουν την προσοχή σας τώρα και θα φορέσετε non-stop τους επόμενους μήνες, με τα summer tops της σεζόν.

Τα 5 trouser trends για το καλοκαίρι 2022

Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που φορούν τώρα οι fashion insiders-1
©COS

Το λινό

Λινό παντελόνι, COS.

Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που φορούν τώρα οι fashion insiders-2
©Missoni

Το παντελόνι με ρίγες

Παντελόνι, Missoni.

Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που φορούν τώρα οι fashion insiders-3
©Zara

Το παντελόνι με graphics

Παντελόνι με prints, Zara.

Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που φορούν τώρα οι fashion insiders-4
©Moncler

To parachute pants

Parachute παντελόνι, Moncler.

Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που φορούν τώρα οι fashion insiders-5
©H&M

To crochet pants

Crochet παντελόνι, H&M.

Διαβάστε επίσης | 8 celebrity look που θα αντιγράψουμε το καλοκαίρι 2022

MHT