οι-φαρδιές-ζώνες-επιστρέφουν-236992
©Getty Images

Η εμμονή της μόδας με την δεκαετία του 2000 συνεχίζεται. Από την στιγμή φυσικά που μιλάμε για Y2K στυλ, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις φαρδιές ζώνες. Στις αρχές των 00s οι σταρ του Hollywood δύσκολα εμφανίζονταν κάπου χωρίς μια μεγάλη ζώνη, ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Φορούσαν ζώνες-αλυσίδες με low-rise παντελόνια, ένα look χαρακτηριστικό της Britney Spears, πουκάμισα με ζώνες όπως η Cameron Diaz, αλλά και ζώνες πάνω από βραδινά φορέματα, όπως η Jennifer Lopez. Οι ζώνες της εποχής δεν ήταν μόνο φαρδιές, αλλά είχαν και πολλές λαμπερές λεπτομέρειες ή αγκράφες με πέτρες, που τις έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-1
©Getty Images

Σίγουρα δεν αποτελούσαν το πιο λειτουργικό ή διαχρονικό αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγαν από την μόδα. Το 2022 όμως οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν και το επιβεβαιώνουν οι κορυφαίες σταρ και τα supermodels. Λίγες μέρες πριν είδαμε την Bella Hadid στη Νέα Υόρκη με jorts, crop top και μια Gaultier Supreme φαρδιά ζώνη. Η Jennifer Lopez λατρεύει την Valentino V ζώνη με την αγκράφα, ενώ η Dua Lipa επιλέγει Versace ζώνες.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-2
©Getty Images

Οι φαρδιές ζώνες του 2022

Την δεκαετία του 2000 οι ζώνες ήταν λαμπερές, τώρα όμως εμφανίζονται πιο διακριτικές αλλά πάντα με statement style. Η Winnie Harlow φόρεσε μια χρυσή αλυσίδα στο show του Schiaparelli, ενώ η Emily Ratajkowski επέλεξε μια μακριά ζώνη για το Balenciaga show.

Οι φαρδιές ζώνες ζουν την στιγμή τους και στα catwalks, όπως προτείνουν οι οίκοι Gucci, Versace, Chanel. Δεν ορίζουν όλο το outfit, αλλά κάνουν σίγουρα την διαφορά, ειδικά όταν συνδυάζονται με basic κομμάτια όπως το τζιν παντελόνι και το tank top.

Δείτε τις celebrities που φορούν φαρδιές ζώνες και επιβεβαιώνουν πως είναι τάση και έχουν την προσοχή μας.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-3
©Getty Images

H Winnie Harlow με ζώνη-αλυσίδα του οίκου Schiaparelli.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-4
©Getty Images

H Jennifer Lopez συνδύασε το flared τζιν της με μια δερμάτινη Valentino ζώνη με αγκράφα.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-5
©Getty Images

H Vanessa Hudgens με ζώνη Fendace.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-6
©Getty Images

Η Bella Hadid με jorts και δερμάτινη ζώνη.

Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν-7
©Getty Images

Η Zoe Saldana με φαρδιά ζώνη του οίκου Dior.

Διαβάστε επίσης | Μαύρο φόρεμα και σανδάλια: Το easy combo που επιλέγουν οι Παριζιάνες

MHT