οι-iconic-μπαλαρίνες-του-οίκου-lanvin-επιστρέφου-287183

Η επιστροφή των 00s στην πρώτη γραμμή της μόδας, επανέφερε στο προσκήνιο και τα μεγαλύτερα trends της εποχής, ανάμεσά τους και τις μπαλαρίνες. Οι Lanvin Ballerinas απέκτησαν cult status και φορέθηκαν από τα μεγαλύτερα icons εκείνης της δεκαετίας. Τώρα ήρθε η στιγμή να επανασυστηθούν με το κοινό της μόδας και τη Generation Z, μέσα από μια νέα ματιά.

Οι μπαλαρίνες του γαλλικού οίκου συνδυάζουν το craftsmanship με την απόλυτη άνεση και ευελιξία, διατηρώντας ζωντανή την κληρονομιά του. Αποτελούν την επιτομή του parisian chic look, που πάντα μας εμπνέει και παραμένει relevant. Οι στρογγυλεμένες άκρες, η ελαστικότητα για τέλεια εφαρμογή και η ενσωματωμένη μίνι-πλατφόρμα στο εσωτερικό, τις καθιστούν τα νέα essentials για everyday εμφανίσεις με τζιν αλλά και μίνι φούστες. Το iconic logo στο πίσω μέρος των Lanvin Ballerinas είναι η luxury πινελιά που αναβαθμίζει την κάθε εμφάνιση. Μπορείτε να τις ανακαλύψετε σε δερμάτινη ή patent leather εκδοχή.

Το στυλ τους τελειοποιήθηκε χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία του Lanvin Design Studio, ενώ την νέα καμπάνια υπογράφει ο φωτογράφος Theo de Gueltz.

Οι iconic μπαλαρίνες του οίκου Lanvin επιστρέφουν-1
©Lanvin
1/4
Native Share
Οι iconic μπαλαρίνες του οίκου Lanvin επιστρέφουν-2
©Lanvin
2/4
Native Share
Οι iconic μπαλαρίνες του οίκου Lanvin επιστρέφουν-3
©Lanvin
3/4
Native Share
Οι iconic μπαλαρίνες του οίκου Lanvin επιστρέφουν-4
©Lanvin
4/4
Native Share
MHT