οι-μακριές-τζιν-φούστες-επιστρέφουν-σ-190794
©Getty Images

H Bella Hadid είναι γνωστή για την αγάπη της στη vintage μόδα, κυρίως σε αυτήν των 00s και των 90s, δύο δεκαετιών που έχουν καθορίσει το στιλ και την αισθητική των τελευταίων ετών. Οι εμφανίσεις της έχουν πάντα κάτι από το παρελθόν συνδυασμένο άρτια με σύγχρονα, φρέσκα κομμάτια του τώρα και τελειοποιούνται με statement pieces και αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά. Αυτή τη φορά λοιπόν, σε μια από τις πιο πρόσφατες βόλτες της στο κέντρο της Νέας Υόρκης, το επιτυχημένο μοντέλο έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του look της σε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι των 00s, την μακριά τζιν φούστα.

Χαμηλοκάβαλη, με patchwork λεπτομέρειες και μίντι μήκος, η φούστα της Hadid επιβεβαίωσε την επιστροφή των denim skirts στο street style, ειδικά σε σύνολα με western αναφορές και cowboy style. Η ίδια συμπλήρωσε την εμφάνιση με tank top σε γήινη απόχρωση, ψηλές φλατ μπότες (η απόλυτη τάση του χειμώνα) και φυσικά 90s γυαλιά ηλίου και μικρή shoulder bag. Το look της μας θύμισε πολύ τα σύνολα των icons των 00s Mandy Moore, Eve και Christina Aguilera, αν και η Hadid το έκανε λίγο πιο σύγχρονο.

Αν ανυπομονείτε και εσείς να φορέσετε ξανά μακριές τζιν φούστες  – με cowboy boots και σουέντ πανωφόρια θα προτείναμε εμείς – βρείτε παρακάτω μερικά σχέδια στα οποία αξίζει να επενδύσετε:

Οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν στο street style-1
©Dries Van Noten

Τζιν μάξι φούστα, Dries Van Noten

Οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν στο street style-2
©Chloé

Τζιν φούστα με άνοιγμα, Chloé

Οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν στο street style-3
©Isabel Marant

Τζιν φούστα, Isabel Marant

Οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν στο street style-4
©GANNI

Τζιν φούστα με κουμπιά, GANNI

Οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν στο street style-5
©Citizens of Humanity

Τζιν φούστα με σκίσιμο, Citizens of Humanity

Originally published on vogue.com

Διαβάστε επίσης | Καπαρντίνες: Είναι οι πρωταγωνιστές του street style (και του φθινοπώρου)

MHT