οι-μπαλαρίνες-που-όλα-τα-it-girls-έχουν-εμμον-280779
©Instagram/Elsa Hosk

Από τότε που έγινε creative director του οίκου Alaïa τον Φεβρουάριο του 2021, ο Pieter Mulier έχει αναδείξει μια ισχυρή κληρονομιά της ραπτικής μέσα από συλλογές που είναι περισσότερο από ποτέ στο πνεύμα της εποχής. Όσο για τα αξεσουάρ, ο σχεδιαστής ειδικέυεται. Ένα από τα πιο πρόσφατα αγαπημένα μας του οίκου Alaïa , ηταν η heart bag που βρισκόταν κυριολεκτικά παντού στο street style. Ενώ την ξεχωρίσαμε στα χέρια της Leïla Bekhti και της Tina Kunakey, σε μια κομψή και πάντα διαχρονική χρωματική παλέτα που έχει ανέβει ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.

Ο οίκος Alaïa υπογράφει την τάση των πιο trendy shoes of the moment

Τελευταία η προσοχή μας έχει στραφεί στις πιο trendy μπαλαρίνες από τον Alaïa και πρόκειται για ένα σχέδιο με λαστιχένιες σόλες κατασκευασμένες στην Ιταλία και εμπνευσμένες από τα παραδοσιακά ιαπωνικά παπούτσια. Ο Pieter Mulier μας τα δείχνει σε όλες τους τις μορφές: σε δέρμα suede και 3D λουλούδια, ανοιχτόχρωμα ή metallic. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να υιοθετήσετε την τάση balletcore. Όμως, δύο είναι τα σχέδια που γίνονται συνέχεια sold-out και τα βλέπουμε συνέχεια στα πόδια των celebrities κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας και στο Instagram.

Oι μπαλαρίνες σε embellished εκδοχή με στρας αλλά και το fishnet σχέδιο, είναι τα πιο hot παπούτσια που δεν αποχωρίζονται τα it-girls αυτή τη στιγμή. Σε λευκό ή μαύρο, γίνονται τα νέα fashion essentials της σεζόν και είναι βέβαιο ότι θα μας ακολουθήσουν μαζί με όλα τα summer looks και θα υιοθετήσουμε με τον πιο κομψό τρόπο την τάση των ballet shoes που όπως φαίνεται και από το street style, θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Πώς φορούν οι celebrities τις μπαλαρίνες Alaïa;

Οι μπαλαρίνες που όλα τα It girls έχουν εμμονή τώρα-1
©Getty Images
Πώς φορούν οι celebrities τις μπαλαρίνες Alaïa;
Οι μπαλαρίνες που όλα τα It girls έχουν εμμονή τώρα-2
©Instagram/Sophia Roe
Οι μπαλαρίνες που όλα τα It girls έχουν εμμονή τώρα-3
©Instagram/Erica Palkovicova
Οι μπαλαρίνες που όλα τα It girls έχουν εμμονή τώρα-4
©Instagram/Pernille Teisbaek
Οι μπαλαρίνες που όλα τα It girls έχουν εμμονή τώρα-5
©Instagram/Elsa Hosk

Διαβάστε επίσης | 5 style hacks για να αναβαθμίσετε τα τζιν σας σύμφωνα με το street style

MHT