οι-πιο-stylish-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-εί-255507

Τα πολυκαταστήματα attica μας φέρνουν πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα υιοθετώντας το holiday concept «Share unique moments».  Αυτά τα Χριστούγεννα, συνεργάζονται με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα llustrator Σπύρο Χάλαρη, ο οποίος σχεδίασε τις πιο εντυπωσιακές ευχετήριες κάρτες για να συνοδεύσουμε μαζί με τα δώρα που θα χαρίσουμε φέτος. Οι λαμπερές κάρτες είναι μια ευκαιρία να γεμίσουμε τους αγαπημένους μας με την απαραίτητη ζεστασιά που επιβάλλει το εορταστικό κλίμα και εκτός από τα δώρα τους, να τους προσφέρουμε και ένα πιο personalized στοιχείο. Μια χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι η απόλυτη ένδειξη αγάπης και κάτι που σίγουρα οι περισσότεροι θα κρατήσουν για ενθύμιο.

Έτσι τα Attica και ο Σπύρος Χάλαρης, μας δίνουν επιλογές ανάμεσα σε 4 χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες για κάθε γούστο και σε πολλά χρώματα. Φυσικά είναι διαθέσιμες σε όλα τα festive χρώματα της εποχής: μπλε σκούρο, βαθύ κόκκινο, απαλό γκρι και λευκό ιβουάρ, που αποπνέουν κομψή αισθητική με την τεχνική της χρυσοτυπίας και με μοναδικά σκίτσα και εικονογραφήσεις όλα σχεδιασμένα στο χέρι, που θα μεταφέρουν στους δικούς μας ανθρώπους όλη την λάμψη του holiday spirit.

Οι πιο stylish χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι στα attica-1
©attica
1/2
Native Share

O Σπύρος Χάλαρης δηλώνει: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα να δημιουργήσω αυτή τη σειρά καρτών για την εορταστική καμπάνια των attica. Είμαι ενθουσιασμένος που σχεδίασα τις κάρτες που μεταφέρουν διαφορετικές, όμορφες και ζεστές ευχές για κάθε έναν από τους attica shoppers!».

«Για αυτή τη σειρά καρτών, το concept αφορούσε λαμπερά, φωτεινά στοιχεία: γούρια και πετράδια, εκρήξεις αστεριών, ηλιαχτίδες και πράγματα που αστράφτουν στο σκοτάδι και στο φως. Ήθελα να αναδημιουργήσω την ατμόσφαιρα των γιορτών, με όσο το δυνατόν περισσότερη λεπτομέρεια και λάμψη, στη μορφή μίας ευχετήριας κάρτας. Η κάθε κάρτα έχει το δικό της ξεχωριστό σύμβολο, απεικονίζοντας ένα σύμπλεγμα αστεριών και φεγγαριών», παραδέχεται.

Οι πιο stylish χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι στα attica-2
©attica
2/2
Native Share

Οι χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες που δημιούργησε ο Σπύρος Χάλαρης, διατίθενται σε όλα τα πολυκαταστήματα attica.

MHT